- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowfox
tag
FEL
-
snowfox
tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
az AVIEDIT-ben nem megy semmi legalábbis nem az én WEBCAM-ommal. Beállítok mindent amit szeretnék, és amikor megkellene jelennie a kamera képének, akkor kilép a programból. a WEBCAM-om egy PHILIPS TOUCAM II 830k.
-
Pompi
nagyúr
Bocs, hogy beleszólok, de szvsz egy topik nem csak akkor zárható, ha ezt a topiknyitó megengedi.
Rengeteg webcam-es topic van, Batman linkelt is neked egy megfelelőt amiben körülnézhetsz és felteheted ott a kérdésedet, de itt van még egy jópár amit a kereső kidobott [link] Jó, hogy ez már a 3. topikod a témában... ebből kettő él is... -
snowfox
tag
Batman: megkérnélek egy dologra. Légyszíves ne zárd be a fórumtémámat, mert nem illendő dolog, mivel foggalmad sincs hogy nekem ezzel megoldódott-e a problémám. (És nem írtam hogy a fórumtéma bezárható)
Csak elmondanám hogy kipróbáltam ezt az AVIEDIT nevezetű programot ami benne volt a másik fórumtéma egyik hozzászólásánál, de az a program nálam nem működött.
Szóval a problémám nem oldódott meg, várom az építő, SEGÍTŐ hozzászólásokat!!!
[Szerkesztve] -
snowfox
tag
(#1) snowfox Új Válasz Privát Email 2005-11-05 10:29:12
snowfox
(kvázi-tag) sziasztok
a kérdés adott: Milyen programml lehet felvenni WEBCAM-ról AVI-ba? Ha lehet akkor olyan progit mondjatok ami DivX-be vesz fel, mert más eredeti gyári progi 300MB-os fájlt készít 20 másodperc videó alatt.
Előre is köszi a segítséget mindenkinek;)
---This is the beginning of a beautiful friendship---
(#2) Batman válasza snowfox (#1) üzenetére Új Válasz Privát Email 2005-11-05 10:44:15
Batman
(MODERÁTOR) Van már ilyen topic, és nem is olyan régi 1 hsz-el simán fel lehet hozzni.
És van is benne egy program már.
[link]
''..inkább vagyok hülye szépkislány, mint langyi cicafiú..''by Zsiga,''azt hittem már azér kell nézni mer mod lettem''by mayerlaci,''..indexet ne olvassál, mert lelkisérült leszel..''by moonman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)