Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandras
tag
A programban ki volt irva hogy É D K NY Ezt mindig fixnek vette, pl beállítottad egy iránytű segítségével hogy a laptop észak felé nézzen és akor már tudtál tájékozódni hameg nem akkor gondolom pontatlan volt, tuti hogy nem kellett hozzá plusz hardver, mert úgy emlékszem hogy laptop beépített wifijével csinálták, csak tudnám hol láttam

-
gandras
tag
Sziasztok én egy olyan programot keresek, ami grafikusan kijelzi, azt hogy hol vannak wifi csatlakozási pontok, merre és milyen irányban a géptől, laptopon használnám, egyszer láttam egy ilyet képen valahol, de a nevére nem emlékszem, tudja valaki hogy milyen programról lehet szó?, (természetesen wifi kártya is kell hozzá, hogy átfésülje a környéket
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)