Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Szia!
Köszi a választ! A 'Stick' egy ADATA SC610 500GB.
Írásnál megvan a 200 MB/sec sebesség a fent említett progival. Mind1 kialudtam magam, reggelre végzett is. Mentségére legyen szólva, hogy a rendszer teljes egészében helyreállt. Itt az AOMEI programja a ludas, de ilyen visszaállítás legrosszabb esetben is max. félévente van.
Gondolkozom, hogy megyek a Win11 topikba, bár a saját összetételű programjaimra, ami miatt a frissítést követően 'leállt' a net nem hinném, hogy tudnak válaszolni.
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Van olyan ingyenes/akciós progi, amivel WIN11-et tudok biztonsággal klónozni?
AOMEI BACKUPPER PRO-t használok, de eszméletlen lassú!
Forrás: USB 3.2 SSD stick
Cél: SATA SSD
A mai WIN11 frissítés összeakadt a VPN szoftverrel és a tűzfalas virusírtóval, 'elment' a net és nem bírtam visszahozni, így bekellett vetnem az AOMEI-t.
Kb. délután 13 óra óta itt jár:
Előre is köszönet és hála!!!
-
UserX
addikt
Sziasztok!
VPN progit keresek, fizetősben gondolkozom. Az Avira Pro beépítettjével pl. a PH nem jön be, mondjuk nem is nagyon foglalkoztam a konfigurálással.
Az elvárások:
gyors, titkosított, nem log-ol, kémkedik (ezek alapok)
viszonylag olcsó, vagy LT vagy 1Y verzióban létezik, nem akarok havi díjat fizetni
Igazában 4 eszközre (3 PC+1 Android) kellene, de gondolom, hogy csak 3 vagy 5 felhasználós léteik. Innen a döntés az ár függvénye!
Előre is köszönöm!
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Melyik az a program, amiből .mkv-ből tudok .avi (divx v. xvid)-be konvertálni, úgy, hogy a feliratot is "magától" (ha megadom neki) "beleégeti"? Elég a fapados is, nem kell 5000 beállítás. Előre is kösz!
Üdv:
UserX
-
UserX
addikt
Sziasztok?
Létezik-e olyan progi, amivel két eltérő gyártó telefonját tudom szinkronizálni (telefonkönyv, sms-ek stb.). SE w610i-ről kellene menteni egy Samu Montéra.
Előre is kösz a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy példa: a fiam CS:GO-jához.