- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Sziasztok
MSN megosztott könyvtárából gép újratelepítéskor kimentett "frx" kiterjesztésű fájlba szeretnék belenézni.
Ha Totalcommanderben F3-al belenézek, akkor látszik valamilyen jpg fejléc. Az Irfanview azt mondja hogy ez egy jpg fájl helytelen kiterjesztéssel, de átnevezés után nem tudja megnyitni. Rengeteg képnézegetővel próbáltam, de egyik sem tudja értelmezni.
Lehet hogy teljesen érdektelenek ezek a fájlok és nyugodtan törölhetném őket, de amíg nem tudok legalább párat megnézni addig ezt nem tudom eldönteni.
Nincs meg az eredeti könyvtárnév, tehát nem tudom kivel volt megosztva, a fejlécben látható adatok sem segítenek, mivel ott Olympus szerepel, nekem olyan gépem meg soha nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen videókártyát?
- Képregény topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest