Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Sziasztok
MSN megosztott könyvtárából gép újratelepítéskor kimentett "frx" kiterjesztésű fájlba szeretnék belenézni.
Ha Totalcommanderben F3-al belenézek, akkor látszik valamilyen jpg fejléc. Az Irfanview azt mondja hogy ez egy jpg fájl helytelen kiterjesztéssel, de átnevezés után nem tudja megnyitni. Rengeteg képnézegetővel próbáltam, de egyik sem tudja értelmezni.
Lehet hogy teljesen érdektelenek ezek a fájlok és nyugodtan törölhetném őket, de amíg nem tudok legalább párat megnézni addig ezt nem tudom eldönteni.
Nincs meg az eredeti könyvtárnév, tehát nem tudom kivel volt megosztva, a fejlécben látható adatok sem segítenek, mivel ott Olympus szerepel, nekem olyan gépem meg soha nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest