Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Tud valaki olyan programot, mint a PH! vinyóteszteknél használt IPEAK?
-
Gyusz
őstag
Valaki tudna ajánlani egy jó, könnyen használható partíciókezelő programot? Partition Magic nem OK, mert amikor szívtam a vinyómmal LBA módban, akkor ugyan tudtam vele kreálni elsődleges/másodlagos partciókat, de aztán következő indításnál hibásan látta az általa elkészített! partíciókat, pedig Windows szerint (és szerintem is) minden OK volt.
-
Gyusz
őstag
Nem tud valaki egy jó programot, amivel rendesen lehet word dokumentumot képformátumba konvertálni (jpg, tif, png)? Vagy ami pdf-ből tud esetleg képfájlokat készíteni. Eddig az összes program A4-es méretű képeket készített (akárhogy próbáltam egyedi méretet állítani), a több oldaltól pedig pedig szintén kikészültek és jobb esetben az első oldal elkészült, vagy a nagy semmi lett az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest