- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Tud valaki olyan programot, mint a PH! vinyóteszteknél használt IPEAK?
-
Gyusz
őstag
Valaki tudna ajánlani egy jó, könnyen használható partíciókezelő programot? Partition Magic nem OK, mert amikor szívtam a vinyómmal LBA módban, akkor ugyan tudtam vele kreálni elsődleges/másodlagos partciókat, de aztán következő indításnál hibásan látta az általa elkészített! partíciókat, pedig Windows szerint (és szerintem is) minden OK volt.
-
Gyusz
őstag
Nem tud valaki egy jó programot, amivel rendesen lehet word dokumentumot képformátumba konvertálni (jpg, tif, png)? Vagy ami pdf-ből tud esetleg képfájlokat készíteni. Eddig az összes program A4-es méretű képeket készített (akárhogy próbáltam egyedi méretet állítani), a több oldaltól pedig pedig szintén kikészültek és jobb esetben az első oldal elkészült, vagy a nagy semmi lett az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest