- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcsi
aktív tag
Hát igen én is hasonlókat kerestem de nem a fórumon belül hanem a fórumok között és hát ott felhozott egy két id3 módosítással foglalkozó topicot de azok 2005-ös topicok voltak és ahogy láttam nem sok aktivitással ...
Mindig tanul az ember .... de igazából nem tudtam hogy ez a topic minden progival foglalkozik.
Üdv,
-
Orcsi
aktív tag
-
Orcsi
aktív tag
válasz
tigerscorpio #26112 üzenetére
"megvásárolni" nem tudom mert régi zenékről van szó és mivel 80-100 GB azért az nem is kevés
A számok címe előadója az a file név (még anno így tömörítettem le őket szerencsére magas bitrátával) mivel régebben így volt egyszerű keresni a bulikon a számot ... NC+winamp combo
-
Orcsi
aktív tag
Sziasztok, mivel a külön nyitott topicomat lezárták ide másolom be hasfájásomat mivel ez a topic hivatott erre a célra ...
Az alábbi "problémára" keresek megoldást:
Adott kb 80-100 gb zene amelyek nagy részének hiányos az id3 tag-je és így pl egy Itunes vagy egy normálisabb MP3 lejátszóban egy rémálom a számok keresése, és így az egész egy nagy massza.
Van olyan program amit ha ráeresztek a zenékre automatikusan a netről leszedi a megfelelő id3 tag infót és így kezelhetővé válik a zenei gyűjtemény?
Sajnos vállalati Blackberry használó vagyok így van egy célszerszámom amit nem neveznék okos telefonnak de egyik barátomnak volt valami olyan appja Androidon ami a rádióban menő számot felismerte és küldte az infókat a számról .... (le vagyok maradva rendesen) na ilyet keresek azzal a különbséggel hogy fel is tölti az éppen futó szám id3 tag adatait ...
Lehet hogy ez egy Mission Impossible ?!
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest