Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Épp ezt akartam elkerülni, hogy újra kelljen konfigolni az egészet. Gondoltam bepróbálkozok, hátha van valami megoldás.
Mindegy, azért köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek!
-
simii16
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Igen, ezzel tisztában is vagyok. Át lett a állítva az alapértelmezettről a f.név és a jelszó is - wifis routerről van szó, valószínűleg biztonsági okokból-. Később ez természetesen sikeresen el is lett felejtve...
-
simii16
aktív tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Erre már én is gondoltam, csak az a gond, hogy vannak rajta beállítások amik kellenének. Például a statikus ip beállításai. Ezért ez nem jöhet szóba.

-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Egy routerbe kellene belépnem, viszont ismeretlen a jelszó és felhasználónév is. Próbálkoztam a Brutus nevű programmal, de sikertelenül.
Van erre valamilyen program, megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest