Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Üdv a topiklakóknak!
A feladvány az lenne, hogy egy csatlakoztatott meghajtóra (ftp-ről van szó) kellene megadott mappákat/helyeket szinkronizálni automatikusan laptopokról.
Milyen viszonylag egyszerű, ha lehet ingyenes progik vannak erre? Feltöltési limitet is esélyesen állítanom kell majd, azért nem csak telibe mennek a fájlok egyből szerverre.
THX!
-
Tikakukac
titán
Gyors kérdés: futó program ikonjának eltávolítása megy Win10 alatt a tálcáról? Az összeset el lehet tüntetni, nekem csak 1-et kéne

Köszi!
-
Tikakukac
titán
Nos, kezdek összeroppanni. 2 hete szívok , de most már tippeket kérek:
Adott 3 darab ISO amiket én készítettem windwosokból. Ezekben semmi fura nincs, tartalmazza mindegyik az adott operációs rendszer 2 változatát és +1 nyelvet. Szépen működnek is, külön-külön felírva pencire kiválóan használhatóak. Bibi: nekem nem 3-ra hanem 1-re kéne. Amint a win7 felment, minden létező progi meghal és nem tölt be többet, csak az utolsó win8. Winsetupfromusb jó volna, de hibaüzenetet dob, hogy nem eredeti az ISO, hát nyilván nem az meg nem is lesz az.
Ötletek? Neten ami létezik szerintem mindent kipróbáltam, semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- League of Legends
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Nintendo Switch 2
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi