- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #41472 üzenetére
"WIN10-en a gyári helyett érdemes ezt használni?" -> Windows 10-en nálam az .nrg kiterjesztést alapból nem nyitja.
"Magyarul is tud?" -> Igen, összesen több, mint 20 különböző nyelvet támogat. Részletek itt.
-
törölt tag
Ha használtad volna a Win10-be építettet, tudnád... Nem vagyok papagáj, de még1x a kedvedért elismétlem a másik indokot is, hogy nyugodtan aludj.
Azok számára hasznos az általam bemutatott trükk, akik a Windows 7-ben az évek során már hozzászoktak a gyári képnézegető program használatához, és nem szeretnének új programmal megismerkedni. Még akkor sem, ha tényleg annyira jó, mint ahogyan azt dicsérik. Vannak ilyen berögzött felhasználók. Ezzel is együtt kell élni. Mondtam lépj már tovább a hozzászólásomon, ne ragozd tovább a témát.
-
törölt tag
Nem vagyunk egyformák. Nem ismersz mindenkit, nem tudhatod, kinek mi felel meg, mi áll kézre stb.. Itt mindössze annyiról volt szó. Sebaj, mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét.
Számos felhasználóval találkoztam, akinek egy irfanview már túl sok volt, a számos nyomógombja elriasztotta, pedig ő MINDÖSSZE a képei visszanézését és lapozgatását kérte a számítógépétől. Erre felel meg pontosan az általam javasolt megoldás a Windows 10 rendszeren. Ez egyáltalán nem ie 6 Windows 10-re való áthozása. De hagyjuk is szerintem. Ennyi a lényeg, amit leírtam. Aki megértette, az tudja, hogy miről beszéltem. Aki nem, az meg szerintem lapozzon tovább a hozzászólásomon. Nem köteleztem senkit semmire.
-
törölt tag
válasz
freeknight #41396 üzenetére
Üdv.!
A Windows 7 képnézegetőjének Windows 10-re aktiválása -> Ezzel pont 10 másodperc lesz, ha lassúra veszed a sebességet. 3 fokozat van, melyeket diavetítés közben jobb egérgombbal érhetsz el.
Sok sikert!
-
törölt tag
válasz
Chosen #41193 üzenetére
Pl.: a Kerish Doctor is tud ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest