Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Sziasztok, olyan programot keresek, amely a tök egyszerűen meglehetne emelni telefonnal felvett videó fájlok Master hangerejét. Sony Vegas pro ban ismerek ilyen funkciót, de az a program nekem egy totális káosz, analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz, jó volna egy olyan program, aminek kb. ennyi funkciója van, így könnyű kezelni.
-
Skizz
addikt
Sziasztok,
Van 4db rövid, pár perces .mov videóm. Össze kellene fűznöm őket egy videóba, aztán az egyesített videóból kivágni a fölös részeket (kb. a fele).
Probáltam movavit, meg cyberlink powerdirectort, de vagy értelmezhetetlen, vagy nem is működik.Tudnátok erre valami egyszerű programot? Ennyit kell tudnia, mást nem, nem kell se aláfestőzene, se felirat semmi.
köszi, -
Skizz
addikt
Hello,
Tudtok mondani olyan progit, ami bootolható, és hdd-t lehet vele formázni, partíciókat törölni/létrehozni? Sajnos a windows telepítője feladta, a gyári telepített ubuntut nem tudom letörölni így, hogy nem tudom formázni a hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest