Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Sziasztok, olyan programot keresek, amely a tök egyszerűen meglehetne emelni telefonnal felvett videó fájlok Master hangerejét. Sony Vegas pro ban ismerek ilyen funkciót, de az a program nekem egy totális káosz, analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz, jó volna egy olyan program, aminek kb. ennyi funkciója van, így könnyű kezelni.
-
Skizz
addikt
Sziasztok,
Van 4db rövid, pár perces .mov videóm. Össze kellene fűznöm őket egy videóba, aztán az egyesített videóból kivágni a fölös részeket (kb. a fele).
Probáltam movavit, meg cyberlink powerdirectort, de vagy értelmezhetetlen, vagy nem is működik.Tudnátok erre valami egyszerű programot? Ennyit kell tudnia, mást nem, nem kell se aláfestőzene, se felirat semmi.
köszi, -
Skizz
addikt
Hello,
Tudtok mondani olyan progit, ami bootolható, és hdd-t lehet vele formázni, partíciókat törölni/létrehozni? Sajnos a windows telepítője feladta, a gyári telepített ubuntut nem tudom letörölni így, hogy nem tudom formázni a hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest