Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
Nem, ez nem régi tag-új tag különbség.
Az hamar kiderült, hogy körülbelül nulla tudatossággal rendelkezel biztonság terén, és olyat akarsz csinálni, amihez valamilyen szinten érteni kell, hogy ne nyomják fel az egészet.
Ez a válaszolok a kérdésre és a válaszadás helyett inkább megvédem a kérdezőt a hülyeség elkövetésétől közötti különbség, ahol én is azt tudom mondani, hogy tényleg segítő szándékkal, komolyan kérlek: ne akarj selfhostoln, ha már azt sem érted, hogy miért probléma a W7 használata 2025-ben.
-
cigam
titán
válasz
Gézengúz
üzenetére
Miért Windows? Felteszel pl. egy OMV-t, amitől NAS-á válik a PC (vagy egy random Linux-ot), és arra feltehető bármilyen docker alatt futó megoldás, legyen az nextcloud, vagy photoprism.
-
NF-
tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Őszintén szólva én azt ajánlom, hogy hanyagold az egészet. Ha nem érzed, hogy 2025-ben (de már kb. 10 évvel előtte is) mi a gond egy nem támogatott rendszerrel, akkor segítő szándékkal én azt ajánlom, hogy semmilyen saját szervert ne tegyél ki az internetre. Pláne nem privát képeket vagy videókat. De ez már nem ennek a topiknak a témája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Borderlands 4
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő