- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
bluemirage #53292 üzenetére
Azt hiszem az esetemben az a gond, hogy ez egy "házi kotyvasztású" DVD lemezkép file (amit tuti, hogy anno valamikor még az Alcohol-al készítettek). Ha pl. MPC-BE-vel nyitom meg, akkor hibásan játssza le, de érdekes mód a sima MPC-HC-val meg normálisan. És ha megpróbálok belőle MakeMKV-val mkv-t készíteni, az már rögtön az elején valami olvasási hibával leáll.
Eddig hibába minden, most az ImgBurn-t is kipróbáltam, megpróbáltam átkonvertálni iso-ba, de az eredmény ugyan olyan rossz lett.
Az Alcohol 120%-ot is próbáltam, azzal is újra beolvasni és lementeni új ISO és MDF file-ba is, de azok is ugyan olyan rosszak lettek.
Valami olyan program kellene, ami lecsekkolja az mdf és az mds file-okat is és ha valami "hibát" talál, azokat meg lehet próbálni vele "kijavítani". Erre létezik valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest