- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Dluinet #52187 üzenetére
Ez pontosan így van! Nálam is megszokásból van, mivel én a PC-zést még DOS-on kezdtem. A File Explorer nekem maga a kínszenvedés, nem áll kézre. 30 év megszokását marha nehéz levetni és nem azért, mert nem lehetne megoldani, hanem mert lassítana a munkában és nem látom értelmét átállni, mert minek? Ugye senki nem azért dolgozik a PC-jén, hogy másnak megfeleljen, hanem azért -és azt szeretné-, hogy számára a leghatékonyabban menjen a munka. Hogy azt mivel éri el, az tök mindegy.
30 év múlva esélyesen a File Exploreren nevelkedett generáció fog szívni majd valami új cuccal. Így megy ez.
(WinAmp-ot mindig is utáltam, pedig WinAmp gen is vagyok
)
-
pilipi
aktív tag
válasz
Dluinet #52187 üzenetére
Ezt mindeképpen megerősíthetek a saját tapasztalataim alapján is.
Akiket te említettél a digitális bennszülöttek (25 alatt) sajnos digitális alafabéták is legtöbbször(tiszetelt a kivételnek), így nincs igény az akár egér nélküli gyors és hatékony munkára.
Azt amire ők képesek bőven kielégíti bármilyen fájlkezelő is ( csak lássam "mán valahun azt a képet, amit át kell rakjak valahogyan a telóról a pendrájkra").
Mivel a google-t sem használják ( mert nem képesek rá) jönnek ide a PH-ra kérdezgetni, hogy kell a ...., és azt, hogy... ja még azt is szerettem volna.
De be is fejezem az off-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest