- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Cs1csó #45776 üzenetére
és tudom, ez fícsör és nem bug, és az én érdekemben és kényelmemben, a kedvemben járva az én igényeimhez igazodva találták ki ezt a marketingesek, hogy így legyen, egyszerűen és bután, hogy ne nyissak meg sok oldalt, és ne lógjak folyton a neten, hanem sétáljak a parkban helyette, hogy nekem jobb legyen és boldogabb legyek.de én ilyen maradi vagyok, hogy csak arra bírok gondolni, régen az Opera ezeket alapból tudta... aztán a firefoxot a tab mix plus kiegészítővel majdnem olyan jóra lehetett konfiguráélni, de hát régen minden jobb volt, az ilyeneknek mint én semmi se jó, nem becsülik a marketingesek kemény munkáját, aki mindig arra törekszenek hogy minden másként legyen mint ahogy előtte volt, csak lassan kezdenek kifogyni az opciókból, és egyre olcsóbban egyre egyszerűbb termékeket állítsanak elő, hogy még több profitot termeljenek, a részvényesek egyre boldogabbak legyenek, és akkor jönnek az ilyen önző alakok, akik csak magukra bírnak gondolni, meg tele vannak önálló elképzelésekkel, és mindet csak összezavarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Filmvilág
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest