Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
Ékezetes alatt a magyar ékezetes betűket értettem, mert versekről volt szó, és úgy összességében a magyar billentyűzetkiosztáson elérhető, egyszerűen bevihető betűkkel számoltam. Igen, az AltGr+számsor+betű segítségével bevihető diakritikusokkal sem számoltam. És azzal sem, ha a billentyűzeted firmware-ében van egy Klingon layer véletlenül

Viszont a mai modern webes világban és a jelenleg elérhető (webszerver/adatbázis oldalon legalább is elég jól támogatott) sztenderd karakterkezelés mellett, mindegy, hogy a kliens milyen nyelven ír, szerveroldalon úgyis egységesen lesz feldolgozva.
Igen, szerencsére tisztul a helyzet ezen a téren, a tényleg kókler megoldások lassan, de biztosan eltűnnek végre. Persze pár havonta még mindig kapok valamilyen rendszer által küldött emailt hibás karakterkódolással, de messze nem olyan rossz a helyzet, mint mondjuk 15 évvel ezelőtt, amikor a szerveren ezen lehetőségek már léteztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest