- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hááát... előbb induljon el. aztán jelezze, hogy van frissítés. és majd ha akarom, letöltöm. vagy megengedem neki. nem tehetek róla, de az ilyesmit nem szeretem.
régen használtam sandboxit, de nagyon nyűgös volt, az állandó regisztrációs problémáival. aztán átszoktam a comodo ingyenes homokozójára.
igazából arra használom, hogy kis programokat telepítek fel, amik az esetek 99%-ban futnak utána máshonnan is. vagy hogy csekkoljam, egy program hova írogat és menteget dolgokat.a zűrös tartalmak megnyitására egy xp-t használtam virtual boxban, ami zárható úgy, hogy nem menti a módosításokat. (windows virtual machine) akármilyen vírusos pach lefuttatható benne.
a sandboxiban lehet telepíteni, utána mindne onnan fut?
mondjuk a programjaim 98%-a portable. részben hordozom is, megvan minden egy kis külső hdd-n, de inkább azért, mert újratelepítésénél mindig a Z meghajtón vannak, a start menüben (start menü classic, win 98 style, nem szeretem a változást
) meg az összes link szépen beszortírozva a z-meghatóra mutat. tehát copy paste és több száz progi onnan folytatja, ahol abbahagytam, nem kell mindent újra konfigurálgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest