- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Wolfskin #44551 üzenetére
A Sandboxie ingyenes, és nem kell regisztrálni egyszer sem.
"a sandboxiban lehet telepíteni, utána mindne onnan fut?"
Pontosan! Csak arra ügyelj, hogy az automatikus ürítés ki legyen kapcsolva.
Egyébként az alapértelmezett beállításaival használom, illetve 1-2 egyszerű dolgot átállítottam (pl. hogy legyen sárga keret a benne futó programok ablaka körül, ha az ablak fölső szélére húzom a kurzort), de azért nem árt átbogarászni az általános beállításait, és az egyes homokozókét sem (a homokozó nevén jobb gombbal hívható elő).
Az asztalt és a többi saját könyvtárat én is átirányítottam egy másik meghajtóra, a programok legtöbbjét a SB-ba telepítem, a többit sem a C: -re, így kisebb macera újból belakni a gépet. Aztán, amikor belaktam, jöhet egy komplett biztonsági mentés, és később elég azt visszaállítani (és frissíteni), ha leli valami. Pár perc alatt lesz egy új, de belakott rendszerem.
"jelezze, hogy van frissítés. és majd ha akarom, letöltöm. vagy megengedem neki. nem tehetek róla, de az ilyesmit nem szeretem."
Meg tudlak érteni, nekem sem tetszik, ha valami ennyire önállóskodik. Annyit tehetsz, hogy a homokozóját letiltod a netről, amíg telepíted, elindítod, konfigurálod, ismerkedsz vele, és csak aztán engeded ki a netre. Akkor persze frissíteni fog. Megbízható programnak ismerem. A frissítések gyakorisága nagyon változó, van, hogy pár naponta jön újabb, és olyan is szokott lenni, hogy pár hónapig semmi. Ezt a frissítős hülyeségét leszámítva teljesen megfelel, szinte bármit le tud tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest