Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
minionair
üzenetére
Azt mondanám, hogy semmiben.
Viszont legközelebb, ha esetleg eljönne az ideje valamiért egy újratelepítésnek, vagy gépváltásnak, már nem foglalkoznék a régi rendszerrel. Nekem elég erős ellenérzéseim voltak sokáig (plusz 10-zel nem kompatibilis profibb egerem), ezért jó sokára álltam át, de már nem térnék vissza. Megtaláltam azóta azokat a programokat is (a napokban linkeltem mindet, és felmerült egy új is), amivel kikapcsolható egy rakás MS agybetegség, műveletközponttól egészen a start menü spamjain át a háttérbéli jelentésekig, és így már egészen Win7-szerű, csak ugye ablakszéli átlátszóság nincs. Cserébe kicsit kompaktabbak az ablakok, minimálisan modernebb hatású az egész. Stabilitásra lassan ugyanaz, sebességre itt-ott gyorsabb. Szerencsére ilyen hibrid, beúszó színes oldalsávok és hasonló tróger megoldások nincsenek, mint a 8-nál, és van start menüje, rendes, nem 3rd party szerencsétlenkedés. Az Update pedig meglepően sok gépet és hardvert lekezel, 3 fokkal könnyebb laptopokra újrapakolni, mint a 7-et. Ja, és nincs szívás az órák alatt felszüttyögni képtelen frissítésekkel, mint a 7-en, ami köztudottan a userek újabb rendszer felé rúgdosásának kelléktára, sajnos vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- PlayStation 4
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Viszont legközelebb, ha esetleg eljönne az ideje valamiért egy újratelepítésnek, vagy gépváltásnak, már nem foglalkoznék a régi rendszerrel. Nekem elég erős ellenérzéseim voltak sokáig (plusz 10-zel nem kompatibilis profibb egerem), ezért jó sokára álltam át, de már nem térnék vissza. Megtaláltam azóta azokat a programokat is (a napokban linkeltem mindet, és felmerült egy új is), amivel kikapcsolható egy rakás MS agybetegség, műveletközponttól egészen a start menü spamjain át a háttérbéli jelentésekig, és így már egészen Win7-szerű, csak ugye ablakszéli átlátszóság nincs. Cserébe kicsit kompaktabbak az ablakok, minimálisan modernebb hatású az egész. Stabilitásra lassan ugyanaz, sebességre itt-ott gyorsabb. Szerencsére ilyen hibrid, beúszó színes oldalsávok és hasonló tróger megoldások nincsenek, mint a 8-nál, és van start menüje, rendes, nem 3rd party szerencsétlenkedés. Az Update pedig meglepően sok gépet és hardvert lekezel, 3 fokkal könnyebb laptopokra újrapakolni, mint a 7-et. Ja, és nincs szívás az órák alatt felszüttyögni képtelen frissítésekkel, mint a 7-en, ami köztudottan a userek újabb rendszer felé rúgdosásának kelléktára, sajnos vagy sem.