- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
minionair #40458 üzenetére
Azt mondanám, hogy semmiben.
Viszont legközelebb, ha esetleg eljönne az ideje valamiért egy újratelepítésnek, vagy gépváltásnak, már nem foglalkoznék a régi rendszerrel. Nekem elég erős ellenérzéseim voltak sokáig (plusz 10-zel nem kompatibilis profibb egerem), ezért jó sokára álltam át, de már nem térnék vissza. Megtaláltam azóta azokat a programokat is (a napokban linkeltem mindet, és felmerült egy új is), amivel kikapcsolható egy rakás MS agybetegség, műveletközponttól egészen a start menü spamjain át a háttérbéli jelentésekig, és így már egészen Win7-szerű, csak ugye ablakszéli átlátszóság nincs. Cserébe kicsit kompaktabbak az ablakok, minimálisan modernebb hatású az egész. Stabilitásra lassan ugyanaz, sebességre itt-ott gyorsabb. Szerencsére ilyen hibrid, beúszó színes oldalsávok és hasonló tróger megoldások nincsenek, mint a 8-nál, és van start menüje, rendes, nem 3rd party szerencsétlenkedés. Az Update pedig meglepően sok gépet és hardvert lekezel, 3 fokkal könnyebb laptopokra újrapakolni, mint a 7-et. Ja, és nincs szívás az órák alatt felszüttyögni képtelen frissítésekkel, mint a 7-en, ami köztudottan a userek újabb rendszer felé rúgdosásának kelléktára, sajnos vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest