Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
csökkentett módban próbáltam futtatni az unistallt, de leállt hibaüzenettel, hogy nem tud kapcsolódni valami szűrőhöz, revo uninstallerrel próbáltam, de nem tudja jelszó nélkül

azt nem tudjátok, hopgy lehet elérni, hogy a köcsög firefox ne frissítgesse a bélyegképeket? mir megszokom, hogy melyik az index, már lecseréli újra. mindig ott kell bogarásznom1, hogy meglássam az aprócska logót. minek tesznek ilyen szívatásokat a programokba,???
és arra sem sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudnám én meghatározni, hogy milyen weboldalak kerüljenek a gyorsindító nyitóoldalra. csak véletlenszerűen felajánl az előzményekből, és addig rázogatom be, amíg az nem jön, amit szeretnék. vagy nem. az opera alatt olyan egyszerű, magától értetődő volt minden. oyléan kár, hogy megszűnt

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi