Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
csökkentett módban próbáltam futtatni az unistallt, de leállt hibaüzenettel, hogy nem tud kapcsolódni valami szűrőhöz, revo uninstallerrel próbáltam, de nem tudja jelszó nélkül

azt nem tudjátok, hopgy lehet elérni, hogy a köcsög firefox ne frissítgesse a bélyegképeket? mir megszokom, hogy melyik az index, már lecseréli újra. mindig ott kell bogarásznom1, hogy meglássam az aprócska logót. minek tesznek ilyen szívatásokat a programokba,???
és arra sem sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudnám én meghatározni, hogy milyen weboldalak kerüljenek a gyorsindító nyitóoldalra. csak véletlenszerűen felajánl az előzményekből, és addig rázogatom be, amíg az nem jön, amit szeretnék. vagy nem. az opera alatt olyan egyszerű, magától értetődő volt minden. oyléan kár, hogy megszűnt

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest