Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
csökkentett módban próbáltam futtatni az unistallt, de leállt hibaüzenettel, hogy nem tud kapcsolódni valami szűrőhöz, revo uninstallerrel próbáltam, de nem tudja jelszó nélkül

azt nem tudjátok, hopgy lehet elérni, hogy a köcsög firefox ne frissítgesse a bélyegképeket? mir megszokom, hogy melyik az index, már lecseréli újra. mindig ott kell bogarásznom1, hogy meglássam az aprócska logót. minek tesznek ilyen szívatásokat a programokba,???
és arra sem sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudnám én meghatározni, hogy milyen weboldalak kerüljenek a gyorsindító nyitóoldalra. csak véletlenszerűen felajánl az előzményekből, és addig rázogatom be, amíg az nem jön, amit szeretnék. vagy nem. az opera alatt olyan egyszerű, magától értetődő volt minden. oyléan kár, hogy megszűnt

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest