- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Winner_hun #3550 üzenetére
Hali! Tudom, régi hsz., de érdekelne a Windows-ba beépített faxolás. A Faxszolgáltatások immár telepítve vannak, és egy Word-dokumentumot szeretnék faxra küldeni. Kiválasztom a printerek között a Faxot, és ezután megjelenik az ablak, ahol be kell írni a számot, ahova küldeném. Ezt meg is teszem, de sz*rik rá. Látszik egy ikon, amely akkor szokott megjelenni, amikor elküld egy nyomtatást.
Kell valami faxmodem vagy egyéb, amivel sikeresen elküldhető a dokumentum egy faxra?
Lehet, hogy nagyon amatőr kérdés, de nem találtam erre vonatkozó, egyértelmű leírást.
Az alábbi formátumban megfelelő a telefonszám-beírás? Budapesti faxszámról lenne szó. (Először saját faxszámra próbálkoznék.)
Előre is köszi! -
gyurman
tag
válasz
Winner_hun #3550 üzenetére
Köszi, a probléma, az, hogy hozzászoktam, hogy az évi max 10-15 faxom így küldöm el. Lusta vagyok postán sorbaállni, hogy feladjam, és előtte, még nyomtatni is kell valahol. A faxgép és telefonvonal fenttartása nagyon drága. Nyomtatóm is kis mennyiség miatt nincs.
Ezért keresek netes megoldást, vagy valami konvertert, ami tif képet elküld.
Köszi a fórum linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest