- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
andatti #34793 üzenetére
Nem azt csináltad, amit javasoltam.
De ahogy elnéztem, a többiek is megírták már. Nem azt írtam, hogy IMPORTÁLD (az egy külön lehetőség!!), hanem hogy állíts be POP3-accountot így (az importálási lehetőség alatt kettővel látható ez a szakasz: "Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével)" >> "Saját tulajdonú POP3-fiók felvétele"). Kipróbáltam egy másik Gmail-fiókommal is, onnan lehúzva a leveleket POP3-mal (beállítottam, hogy egyből csapjon hozzá egy címkét is, amely neve az az e-mail-cím, amiről letöltöm a leveleket), MŰKÖDIK.
Először autentikációs hibákra hivatkozott, az ebben a cikkben található link segített feloldani a problémát:
https://support.google.com/mail/answer/78754
Konkrétan ezt a linket kellett megnyitni, majd hozzáférést engedélyezni, úgy, hogy a MÁSIK fiókba voltam bejelentkezve értelemszerűen (mivel azzal kapcsolatos hitelesítési problémák merültek fel):
https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha
Egyébként még annyi, hogy a pop.gmail.com nem tette lehetővé egy példány meghagyását a szerveren (erre hivatkozott egy hibaüzenetben). -
Kernel
nagyúr
válasz
andatti #34793 üzenetére
A POP3-leszedésnek nevezett funkció nem azonos az importálással, névjegyekhez eleve nincs is köze, miután POP3-mal az lehetetlen.
Úgyhogy szerintem nem azt csináltad, amiről szó volt.
Van lehetőség egyébként a levelek letöltésére ZIP-csomagok formájában. Azon belül *.mbox fájlok lesznek, amit több levelezőprogram támogat, abba importálható.
Alábbi link akkor működik, ha be vagy jelentkezve a Gmail-fiókba:
https://www.google.com/settings/takeout/custom/gmail,calendar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest