Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Jelentkezett nálam is a hiba, amikor a Jdownloader 2-vel próbáltam tölteni. Pedig már töltöttem vele, amikor a GlassWire is fenn volt. A kikapcsolása (szervizé is) segített. Beírtam a fórumába.
-
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A DU Meterrel futtatom együtt, és most a NetMeter-t is futott és nincs semmi probléma. Persze ez nem jelentheti, hogy valamelyik nem okozhat ilyet egy más környezetben. Ha a Glasswire-nál bekapcsoltad a tűzfalat, akkor az bekavarhat. Azt nem próbáltam ki, de annak ellenére hogy beta nálam jó.
Az ilyen helyzetekre pedig fel kell készülni. Ha általam nem ismert programot futtatok, akkor csinálok egy manuális rendszer visszaállítási pontot előtte és akkor nem lehet gond.
(#32972) LonGleY: Mint írtam a tűzfala alapbeállításban ki van kapcsolva, a többi funkció csak monitoroz. Tehát a védelme nem okozhat bajt, mert alaphelyzetben nem működik. Ezért egyáltalán nem egyértelmű.
-
LonGleY
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A Net Meter biztos nem kavart be. Évek óta használom több gépen, mindenféle védelmek mellett.
Ellenben a GlassWire tartalmaz védelmet, illetve béta. Elég egyértelmű...
Új hozzászólás Aktív témák
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi