Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
2. Foxit Reader
3. én az fBackup-ot használom a Google Drive-al karöltve.
A GD-t gondolom ismered, teszi a dolgát. Picit számomra macerás, hogy a C:\Users\UserName\Google Drive mappából dolgozik. Tehát vagy ide rakod az összes eddigi adatodat vagy egy másik progival szinkronizálod az adatokat a GD mappában. Persze ez nem minden esetben működik mert a GD nem mindenkit enged írni ebbe a mappába.
fBacup tud menteni HD-re, külső HD-re, USB-re és FTP-re is zip-ben vagy tükörképet készít. Minden feladathoz több időpontot lehet adni, hogy mikor készítse a másolatot. A kevésbé fontosakról pl. havonta, egyesekről hetente/naponta a fontosakról naponta többször is. Jelszóval védhető. -
LonGleY
veterán
1.
IrfanView... úgy beállítva, ahogy kell. Nem tudom, mi az a félút... Itt van a saját, legújabb, portable verzióm, aminél csak a fájlok társítását kell beállítani az opciókban. Alternatíva lehet még a
FastStone Image Viewer, de az sem tud kevesebbet. Az IrfanView szerintem kezesebb – így is csak egy ablak, pár alap gombbal. Enterre nagyítja a képet teljes képernyőre... hogy lehetne ennél egyszerűbb?2.
Sumatra PDF – egyszerű, gyors, jól működik.3. A
Dropbox jó választás, ha elég a 2 giga (így lehet 20-ra feltrükközni). Esetleg ott a
Google Drive, ami több helyet ad alapból. Ha egy másik gépre kellene adatot szinkronizálni, akkor még jó lehet a felhő nélküli
BitTorrent Sync (magyar leírás). Nem tudom, milyen biztonsági mentésre, meg automatizálásra gondoltál mondjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő