- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
LonGleY #30973 üzenetére
Nem. Először a portable-t tettem fel pendrive-ra és láttam, hogy beépült az IE-be és a Firefox-ba. Ezután telepítettem fel a normál verziót ami már a Chrome-mal is működött. Tehát betud épülni a portable is. De ez fent van a honlapon is.
Igen, tartok is, ezért is használok mindenhol más felhasználónév-jelszó párost. Ilyen szempontból főleg a fórumok és a torrent oldalak a megbízhatatlanok, mert ott a tulajok ha kedvük van megtudják nézni a jelszavadat. Már ha nem olyan az oldal, hogy titkosítva tárolják (amiről neked gőzöd sincs). Szerinted miért van az, hogy ha regisztrálsz pár torrent oldalra ahol elvileg nem adják ki az e-mail címedet se senkinek, mégis 1 éven belül 1000 pénisz nagyobbítós spam leveled érkezik az egyébként másra nem használt e-mail címedre?
Mellesleg most létrehoztam egy fiókot a LastPass-on és kérdezném, hogy hogy tudok automatikusan bejelentkezni egy oldalra IE alól amin nincs semmilyen bővítmény, mert pl. nem is telepíthetek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest