Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
kukinyo #29039 üzenetére
A problémám a következő: volt HM erősítőm, de már nem szeretnék ilyet a jövőben használni, átálltam sztereóra. Van sok DVD-m, ami 5+1-es vagy DTS 5+1-es hangsávot tartalmaz (főleg zenei) és PCM sztereót nem. Ezeket szeretném lejátszani valahogy, minél kevesebb macerával. A PC-m 20 méter kábeltávolságra van a TV-től, a DVD játszómmal+az erősítőmmel viszont csak a sztereó hangsávos felvételeket tudom megszólaltatni. Költséghatékony megoldást keresnék, de nem találtam ki még ilyet. (Nem tudom, hogy az olcsóbb, használt DVD játszók között van-e olyan ami ezt az átalakítást eleve megoldaná?)
Jobb híján az is érdekelne és ez már a topik témája, ha lenne olyan program, ami gyorsan átkonvertálja a DVD-t valamilyen media lejátszó által kezelt formátumra (WD TV Live), a videoanyag tömörítése nélkül, de egyúttal a DD 5+1 vagy a DTS 5+1 hansgávot átkonvertálná pcm sztereóra (nem mp3-ra), és mindezt egy lépésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest