Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
válasz
joecontra
üzenetére
A hipercam felrakott magával egy szemetet ami már be is hozta a saját weboldalát és a háttérben "scannelni" kezdte a gépemet. Figyelmeztetett, hogy túl magas fps van beállítva, de miért amikor én még hozzá sem nyúltam mitöbb keresve sem találtam az összesen 6 füle között.
Aztán a teljes képernyőt.. kövezzetek meg, de csak úgy találtam beállítani, ha megadom hány szor hány pixel.
Ja és amikor megadtam a full képernyőt akkor lassan tudtam elővakarni leállytáshoz az ablakát majd play-neél behalt és kilépett
Azért nézegetem őket, mert camstudioval nem standard felbontáson gondjaim vannak.
Az oldal mg minden áron kiléptet. Be kell jelentkeznem 2x mire egy hozzászólást megírhatok.
Mitöbb beállítottam, hogy maradjon korlátlanul bejlentkezve (elve minek van másképpen) és most megint nem volt ott a pipa.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest