Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ez ebben a formában nem igaz. N+1 "belépő" telefon létezik amik nem tudnak kapcsolatot létesíteni számítógéppel. Ugyanakkor jó lenne ha a címjegyzéket gépen lehetne szerkeszteni menteni, netán klónozni n+1 kártyára.
Tippem szerint adtak hozzá a kis mini CD-n egy alap szerkesztő programot (meglepően gagyik). Igaz én csk 2-t próbáltam de bizonytalan volt maga a program és a szolgáltatásai is szegényeesek voltak.
Szóval ha elkeverted a lemezt, akkor elindulhatsz az USBchip alapján (http://www.zhangduo.com/udi.html)
Nekem ilyesmi van. Ha érdekel privátban átküldöm a driverét, programját.
-
localhost
Közösségépítő
Egyszer megkérdezték Mallory-t, [híres hegymászó [link]] miért akarja megmászni a Mount Everest-et, mire azt felelte: "Mert ott van!"
Mondom micro SD olvasót kaptam, ami ergyben SIM-kártyaolvasó is. Elővettem egy múltszázadi SIM kártyámat, meg szeretném nézni mi van rajta. Miért? Mert ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- VGA kibeszélő offtopik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest