Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Valamiért az ffdshow kavart be, mondjuk nem értem ugyanazok a kodekek vannak fenn mint voltak. Akkor működött, új rendszer és nem megy
. Egy újabb verziójú ffdshow már normális képet adott, de bal oldalra egy zöld kis csíkokat tett (nézhető a film, de inkább leszedtem).
Egyébként nem tudom ez a gspot annyi különbséget mutatott a két nem müködő filmnél - a többivel szemben-, hogy Split: No, valószinű ezzel a tulajdonsággal akad össze a ffdshow
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Egy újabb verziójú ffdshow már normális képet adott, de bal oldalra egy zöld kis csíkokat tett (nézhető a film, de inkább leszedtem).