- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
vannak régi program gyűjtemények annó a winampot szedtem le egy ilyenből, de talán linkelték már
De ha már itt vagyok és témába is vág:
Az új szuper lájv essential levelező csodája nem támogatja a html levélpapírokat.. írtam az M$ supportnak, hogy sajnos nem találom, erre visszaírták, hogy persze, mivel van pár levélpapír benne, de külön nem lehet hozzáadni, ez a funkció nem létezik, de az Office az tudja..
Na mondom szuper.. van is office-om, de rá kellett jönnöm, hogy képtelen a kód szétbarmolása nélkül bevenni egy fix frame-et html-ben, széthullik az egész kicserél mindent div-ekre, ráadásul mikor elküldöm egy harmadik módon jelenik meg..
Itt megjegyzem, úgy néz ki a levélpapír, hogy bal oldalt egy céglogó ami fix(véletlen anim gif) és mellette akár 10 oldal szöveg ami külön gördíthető, tehát a logó ottmarad...Mondom nincs más hátra mint előre, Thunderbird.. Nem nyert, ugyanez a helyzet mint office-nál..
A kérdés tehát a felvezető végén: Hogyan tudom megszerezni (win7-hez) az XP-ben alapból helyet foglaló Outlook levelezőt, ami megbarátkozott egy 3 soros html fájllal és nem kellett neki 50 sor junk div ugyanazon eredmény eléréséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Stellar Blade
- 3DMark Vantage eredmények
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged