- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
Így van.
Nehogy félre értsétek, nem vagyok iqom-es, nem reklámozom őket, de vedd fel velük a kapcsolatot. Konkrétan még itt a helyi raffis bankárnak át is adtak, ő keresett telefonon másnap és intézztük is. Kb 2 hét alatt lezajlott minden. Inaktíválni kellett a régi fiókom, megszűnt a mypos kártyám, újra kellett regisztrálni majd nyilatkozni kellett, hogy elfogadom az új feltételeket. 1,75-ről 1,5re csökkent a tranzakciós díj, mellette nincs semmi egyéb költség.Ez a f
s nem enged képet feltölteni
-
Brixx
csendes tag
-
Elemental
addikt
Engem hívtak.
Azért nem fekete és fehér.
Nekem 2990 + 0,85%. DE:Ahogy nézem, mind a visa, mind a mastercard legkisebb díja 0,2%. Plusz van ez a kártyatársasági díj. Az ilyen cégek nálam eleve hendikeppel indulnak, ahol nincs egy fix szám kiírva, helyette megadnak egy alacsony számot, plusz ez, plusz az.
Viszont felvettem a kapcsolatot a mypos-szal. Vissza is hívtak, kaptam is ajánlatot.
Mi a különbség a fogyasztói kártya és a kereskedelmi kártya között? Ezt közben megtaláltam. Fogyasztói ~ magányszemély bankkártyája, kereskedelmi ~ vállalkozói bankkártya.
-
sellerbuyer
őstag
Nálam a SumUp termináljával is pontosan ugyan ez volt a helyzet. Csak azért írom múlt időben, mert az újabb wifis termináljuk már egyáltalán nem képes csatlakozni a 3G-hez, úgyhogy csak wifin használom. Van rajta még BT lehetőség a mobiltelefonhoz, de azt megtartom zs tervnek, ha már a wifi sem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest