Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
senior tag
Így van.
Nehogy félre értsétek, nem vagyok iqom-es, nem reklámozom őket, de vedd fel velük a kapcsolatot. Konkrétan még itt a helyi raffis bankárnak át is adtak, ő keresett telefonon másnap és intézztük is. Kb 2 hét alatt lezajlott minden. Inaktíválni kellett a régi fiókom, megszűnt a mypos kártyám, újra kellett regisztrálni majd nyilatkozni kellett, hogy elfogadom az új feltételeket. 1,75-ről 1,5re csökkent a tranzakciós díj, mellette nincs semmi egyéb költség.Ez a fs nem enged képet feltölteni
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Brixx
csendes tag
Szia! Ha külföldi van csak attól függetlenül tudom utalni a havi utalandókat a mypos számlaszámról?
Hogy érné meg a legjobban? Már rengeteg tranzakció van a terminálban és még mindig nem tudom hogyan jutok hozzá a pénzhez és hogyan tudok utalni!? Tudna valaki segíteni?Tóth Brigitta
-
$atirka
senior tag
-
Elemental
addikt
Engem hívtak.
Azért nem fekete és fehér.
Nekem 2990 + 0,85%. DE:Ahogy nézem, mind a visa, mind a mastercard legkisebb díja 0,2%. Plusz van ez a kártyatársasági díj. Az ilyen cégek nálam eleve hendikeppel indulnak, ahol nincs egy fix szám kiírva, helyette megadnak egy alacsony számot, plusz ez, plusz az.
Viszont felvettem a kapcsolatot a mypos-szal. Vissza is hívtak, kaptam is ajánlatot.
Mi a különbség a fogyasztói kártya és a kereskedelmi kártya között? Ezt közben megtaláltam. Fogyasztói ~ magányszemély bankkártyája, kereskedelmi ~ vállalkozói bankkártya.
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
Nálam a SumUp termináljával is pontosan ugyan ez volt a helyzet. Csak azért írom múlt időben, mert az újabb wifis termináljuk már egyáltalán nem képes csatlakozni a 3G-hez, úgyhogy csak wifin használom. Van rajta még BT lehetőség a mobiltelefonhoz, de azt megtartom zs tervnek, ha már a wifi sem fog menni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla