Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaSzKa
senior tag
hello
probáltatok már a pl Corsair vagy más pendrive-ra windows xp-t vagy vistát telepíteni mintha hdd lenne?
hogy usb-ról bootol utánaha nem ki akkor tudná valaki próbálni?
mert most vettem Kingston DataTraveler 101 II 4GB-ost és arra nem lehet 1xűen
pedig olvasás 18MB/s írás 7MB/s és csak 2600Ft volt 5év gari -
vcoco
csendes tag
Sziasztok
Minap vettem egy 2GB-os maxell usb 2.0 flash drive-ot.
Viszont sehogy sem tudok rá írni/olvasni.Miután bedugom a PC-be az felismeri telepíti, majd megjelenik a sajátgép-ben (H) meghajtóként, amikor rákattintok, hogy megnyissam akkor ugyan azt írja ki mintha egy CD meghajtóba nem lenne lemez és úgy akarnám megnyitni.
A lemez kezelésben eltávolítható de olvashatatlan ként szerepel!
Egyszer miután többször megvolt a le fel csatlakoztatás azt is kiírta hogy nincs formázva, rányomtam hogy formázd de azt sem engedte.Szerintetek ez lehet az én bénaságom vagy vihetem vissza a boltba cserére?
-
Joe bácsi
őstag
Van vkinek vmi tapasztalata az OCZ ATV pendrivekról?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
-
Dzsekó
addikt
válasz Joe bácsi #187 üzenetére
Sok bolt, ahol veszed, szintén megadja rá az 5-10 év garit.
Amúgy ezt a hamarabb tönkremegy dolgot sem értem miért olyan fontos.
2-3 évet biztos kibír mindegyik, ezután már úgyis legalább 3x ekkorát fogok venni.
Első pendrive-omat 2004-ben vettem 128MB-osat.
Utána 2006-ban 1GB-osat, és e hó elején egy 16GB-osat 2 év garival.
Én a fenti adatok szerint kb. 2 évente cserélek pendrive-ot és ez idő alatt ki is szolgálnak, szóval nekem bőven elég a 2 év gari. Arról nem is beszélve, hogy sok bolt manapság hamar csődbemegy, eltűnik, és akkor mit érek a garival?[ Szerkesztve ]
-
VVoid
aktív tag
-
-
VVoid
aktív tag
válasz Joe bácsi #183 üzenetére
Végigolvastam, de csak egyvalaki írta, hogy NTFS alatt hamarabb tönkremegy, de hogy mire alapozza, azt nem igazán. Továbbra is fenntartom, hogy ez így marhaság. Az meg, hogy 70-80 megával kevesebb hely van, egy 8-16 GB-s pendrive-nál szerintem abszolút nem számít, legalábbis nekem nem.
Amúgy meg, szerintem pendrive-on nem kell tárolni fontos adatot, csak hordozónak kéne használni. Ha tönkremegy, ott a garancia. Ha azon túl megy tönkre, egy 8-16 GB-s pendrive-ot pár év múlva úgyis le kell cserélni egy jóval nagyobbra. -
-
Joe bácsi
őstag
Itt a Ph-n olvastam az egyik fórumtag tesztjében amiket leírtam.
Pl.: nem 5 évet, hanem csak 2 évet bír ki a pendrive hiba nélkül.
Azt is olvastam, h. nem véletlenül vannak alapból FAT32-re formázva a pendriveok.Vvoid: azért, mert nem FAT32-ben van a pendrive.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
-
Joe bácsi
őstag
Vhol olvastam, h. a 4 Gb-nál nagyobb fájlokat nem lehet másolni a pendrivera. Ez tényleg igaz, h. nem tudja kezelni, mozgatni az ekkora méretű fájlokat?
-
Traxx
őstag
válasz szilva01 #169 üzenetére
Ezt az OCZ-t én is nézegettem. És ezt leltem. Gondolom a 16-osról is hasonló adatok születnének...Tehát nem rossz, de van ez alapján jobb is...
Egyre jobban gondolkozok egy ilyen Voyager-en, de lehet, hogy A-Data lesz belőle...nem tudom...Corsair a név miatt (meg mindenki dícséri), A-Data a könnyebb beszerezhetőség miatt...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
szilva01
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ilyet érdemes -e venni(oldal alja 16Gb-s).Nem néztem szét van-e olcsóbb, de a minőség is fontos!!És ez az ütés+vízállóság+30Mb olvasási sebesség nem hangzik rosszul![ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Hat amit en vettem asszem az is cooolink, csak nincs benne aktiv hutes.
Hat a winyo melegszik is benne mint az allat.
Nemtom ki tevezte de kirugatnam a rákba. Vegulis a működésében nincs vele gond, csak nem tartanam benne a winyomat. Perpillanat a dvd irot hasznalom rajta
Aktiv hutes meg nem volt szimpi mert nem kell nekem +1 zajforrás.
Na de hagyjuk ezeket a dolgokat.
Most jol elvagyok a pendrájvval, gyors mint az allat. remelem sokaig fogja birni a kikepzest. -
Ribi
nagyúr
Vettem egy 4G-s A-data pd7 pendrájvot.
Most teszteltem a legujabb TC-vel, 7.03 es 15-17MB/sec -el ir es kb 22-vel olvas. Az olvasast azert nem tudom jol tesztelni mert a winyo a gepben igencsak lassu es toredezett, HD Tune nevu progi 28MB/sec-et mond ra.
Viszont amit eszrevettem, hogy regi TC-vel (5.5) sokkal lassabban irt. Ott alig erte el a 10MB/sec-et.
Mar en is elgondolkoztam azon, hogy veszek egy mobil winyot. Mar vannak eleg strapabiroak is. Egyik cegben hasznalnak sok ilyet, kompakt, teljes gumi boritassal, asszem kb 1 vagy 1/2 meterig utesallo. Ficko is keres nelkul bemutatta, hogy fel meterrol nyugodtan le lehet ejteni.
Es ezek nem 4 meg 8 hanem 120 gigasok, gyorsabbak mint egy pendrive es 20k alatt vannak. Csak az egyetlen gondom az, hogy nem tudom zsebrerakni. -
vegulis, az sem lenne rossz, de rossz tapasztalataim vannak a kulso mobil rackekkel. hozzateszem a 3.5osokkel, 2.5ot nem probaltam meg .
van 160 es 250 2.5" vinyom a polcon, lehet veszek valami pofas usbs racket hozza, bar persze ez 8koruli pendrive arnak a duplajabol jon ki, de merete ugye 20-30szorosa. elgondolkodom a dolgon .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
finest
addikt
Fura, h ennél az olvasás alacsonyabb egy tízessel a Voyagerhez képest, bár ésszerű engedmény.
A te esetedben nem lenne hatékonyabb megoldás egy 2.5"-os külső tároló, olyan ami USB-ről kapja a tápot is, csak gyorsabb lenne a filmek ide-oda szállítása a szobák között?“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
talaltam meg egy jot, corsair survivor gt 8gb, 7500ft, es 24/20 koruli a gyakorlatban, nem rossz.
-
ilyenem van 2 gigasban Goodram High Speed 4GB, 28/20 as + marha olcso (es ebbol 28/15 -ot szokott produkalni. mar csak meg kene talalnom a 8gigas megfelelojet, mert ehhez hasonlo sebessegut normalis arban meg nem talaltam.
chapell: a kingston hyperx a maga 25-30ezres araval sajna nem opcio.
a corsair flash voyager 19/13 as, az gyarkolatban 10mb/sec irast jelenthet, joo lenne azert a masfelszerese . viszont 6e forint, barati ar, ha nem talalok jobbat, ilyen lesz belole.
-
Chapell
aktív tag
Ha nagyon durva sebességű pendrive-ot akartok, akkor a Kingston DataTraveler HyperX USBs tárolókat érdemes nézegetni. Tesztek szerint 30 MB/s olvasási és 20 MB/s írási sebességgel rendelkezik. Kérdés ebből mi az igazság.
''Csak állsz ott, vagy nézel is?''
-
-
koszi. minimum ketszerese kene, 8giga 7-8mb/sec sebesseggel majdnem husz perc. mennyivel jobb 15megaval 10perc! . en csak arra hasznalnam, hogy filmeket mozgassak gep es noti kozott, es nezzunk filmet! felkialtas utan ujabb negyed orat varni kellemetlen. a wifi neha nem birja el (hd-videok).
szerk: ez most konkretan milyen 8gigas pendrive? . szemeztem egy kingstonnal, talan 8/valami van a hatara vesve, 5500ft-ert aruljak.
itt egy teszt gooddrive 4gigarol, ajanlom mindenkinek a markat, olcso, jo.
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
8000 kbyte/mp körüli sebességgel másol át egy 4.3GB-os fájlt, a legmagasabb menet közben 8545kbyte/mp volt.
Kisméretű -2-5MB- fájlokat tartalmazó könyvtár másolásánál 1000kybte alatt volt az írás, de a 70-80MB-os fájlok átvitelénél az elején 16000 kbyte/mp feletti értéket is mért, bár ez rendszerint visszaesett 8000-8500 körülire.MOD: nincs mit
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
-
-
Egyfejű
tag
Pendriver-t akarok venni, de egy kicsit elbizonytalanítottak a korábban olvasottak, ezért segítséget szeretnék kérni!
Tudna valaki olvasási/írási értéket mérni a most kapható Corsair Flash Voyager USB 2.0 (4GB) és a Corsair Flash Voyager USB 2.0 (8GB) -ről!
Előre is köszi a fáradozást!
-
kellene nekem egy pendrive, 8gigas, minimum 15megabyte irasi sebesseggel (gyakorlatban, es nem papiron). milyenek kozott keresgeljek? eddig csak kingston hyperx-et talaltam, 30/20asak, de eleg felelmetes aron.
szerk: most 2gigas samsung gooddrive-ot hasznalok, ha jol emlekszem 20/28as, gyakorlatban ez 15/28ban realizalodik.
[ Szerkesztve ]
-
cascada
senior tag
válasz strebacom #139 üzenetére
Szia!
Hát sajna az a baj ezzel a PenDrive vásárlással hogy nemtudni előre mennyi lesz az átviteli sebessége, hacsak nem találsz valami tesztet róla, vagy ismidnek nincs pont olyan amit venni akarsz
Énis most gondban vagyok milyet vegyek. A-Data-ból is ahány féle annyi átviteli sebesség. És ez igy van sajnos a töbinél is. -
cascada
senior tag
válasz strebacom #137 üzenetére
Szia!
De az nagyon kevés.
Nekem egy 1GB-os A-DATA pendrive-om van és egy régi P4-es géppel használom és lazán megy az írás 20MB/sec-el bármikor.
Olvasás természetesen többViszont most szeretnék beruházni egy ilyenre: A-DATA C702 8GB. Nem tudom ennek mennyi az írási sebessége? Ha van valakinek ilyen akkor kérem írja meg! SÜrgős lenne.
Köszi
-
strebacom
senior tag
Hali...lenne egy kérdésem, ha egy pendrivenak az irási sebessége 3-4000Kb/sec, az olvasási sebessége 15000Kb/sec az jó, már ezt az irásra értem nem kevés ez egy kicsit(3-4e)..
-
cascada
senior tag
Hello!
A következő a kérdésem: Én a Corsair Voyagert néztem ki /8 Gb-os érdekelne/, ezt a két tesztet futottam át: [link] és [link].
A tesztek alapján sebességben a Corsair Voyager, Voyager GT és A-Data PD7 volt a nyerő. Viszont a Voyager GT-ből nincs 8 Gb-os, az A-Data PD7-ért azt a 19 ezret sokallom, így a Voyager tetszik a legjobban.
Van valakinek valami tapasztalata ezzel a típussal? Esetleg van másik beváltabb márka/típus (ami sebességben se nagyon lassabb )?
Előre is köszi a válaszokat -
legenda
nekem most is a-data van (igaz, ez csak 4 gb), és messze az elvárások felett teljesít!
teszteltem 8 gb válozatot is, kifogástalanul mőködött minden általam használt gépben (több noti és több asztali).
amúgy csak egy gyártót mondj, akinél nem volt még legalább egy problémás termék...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Traxx
őstag
Produkált az a-data amúgy érdekes dolgokat A tesóm barátjának van egy 2 gigás jószág (típusjelet fejből nem tudok). Gépre rádug (előlapi USB híván a hátsó USB-t vezettem előre kábellel), és egy idő után az írási sebesség 100k környékére zuhan. Magába az alaplap USB-jébe (és ugyanabba, amiből kivettem a kábelt) tökéletes. A kábel más pennel sosem csinálta, ellenben az a-data más gép ugyanilyen megoldására ugyanígy reagált, tehát nem is lehetett kábelgond.
Tény, hogy egész jó, csak éppen finnyás
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Joe bácsi
őstag
Nekem pár éve van egy 1 Gb-os és az ismeretségi körömben meg 3 db is van Kingston évek óta. Pöpec! Semmi hiba!
A 16 Gb-osat venném, ha nem lenne olyan baromi irreálisan drága.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Traxx
őstag
válasz Joe bácsi #129 üzenetére
"És melyik márkát éri meg megvenni ilyen nagy kapacitásúban?"
Nos, ez konkrétan engem is érdekelne. Szemezek én is a Kingston-nal, de nem tudom, milyen megbízhatóságot várhatok el tőle. Corsair felénk nincs, csak 16 megás, annyit meg nem adok ki érte, netről rendelni +2500-ért megint nemnagyon van kedvem...
Ami felénk elérhető, és jó ára van, az a Kingston, PQI, A-data, kisebb kapacitásban Kingmax, de sztem rendelni biztos tudnának 8 gigásat. Nagyon talán Sandisk.
Vélemény?
-
m0rd0k
senior tag
ja és ehhez még egy pendrive:LG Vaccine Drive USB pendrive 4 Gb a linken 2 gb osat ir de persze 4 gbosat vennék 4600 ft ért
Minden szinten,szinte minden.
-
Joe bácsi
őstag
Sorry ha volt már kérdés, de sajna nincs időm átfutni az összes hszt. A 8 Gb-os pendrivenak mennyi a szabad/felhasználható kapacitása? Én konkrétan a Kingston 8192 Mb-osat néztem ki. És melyik márkát éri meg megvenni ilyen nagy kapacitásúban?
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok?egy pendriveom már tönkrement,esetleg egy harmadik márka is szóba jöhet,csak irjátok meikKingston Data Traveler 4 GB USB 2.0 pendrive? 3,6k
MCSTYLE USB STICK Aluminum 4Gb? 2,7k és szebb.köszi.sűrgős lenne mert mihelyst válaszoltok én rendelem.
Minden szinten,szinte minden.
-
Traxx
őstag
Mi a fontosabb, hogy csilivili legyen, vagy jól használható, gyors és megbízható? Lehet bennem van a hiba, de bűnronda pen-t is vígan használnék, ha tökéletes a számomra (és jóárasítva is van ), aki meg akarja, lesegesse Alaplapból se azért van Gigám, mert a szivárvány összes színe megtalálható rajta
-
badkid
csendes tag
Engem az zavar a pendriveokkal kapcsolatban, hogy alig van szép, dizájnos pendrive a piacon! Egy normális oldalt találtam magyarországon ( multiven.hu ) , ők viszont csak nagy mennyiségben (100db) adnak el pendriveot, főleg cégeknek, det nagyon szép pendrivejaik vannak.
-
Sanyabá
senior tag
válasz Rover623 #121 üzenetére
Nem tudom miért tünik ellenmondásnak az ,hogyha valaki szeretne egy számára addig ismeretlen dologgal megismerkedni,ne 'adj Isten használni is szeretné azt. Nem vagyok egy nagy fenomén,ezért kérek segítséget ebben a témában.Más.A gépemen XP van. Az SP1-et
fellehet valahonnan telepíteni?A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
ANT
addikt
Látatlanban mondom neked, hogy nem éri meg megvenni. Az említett 7-8MB/s írási sebesség csak egy optimista becslés volt, sztem a valóság jóval lehangolóbb. Viszonyításképpen: egy 8GB-os Corsair FlashVoyager TotalCommander alatt kis ügyeskedéssel (kompatibilitás mód bekapcs.) szűken 10MB/s-t tud. Ekkora (vagy még nagyobb) kapacitásnál sztem kb. ez a plafon jelenleg.
Aztán lehet, hogy jön valaki, és megcáfol engem. Enyhítő körülmény: 8GB-tól felfelé az összes típust nem próbáltam végig.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Rover623
félisten
Érzek némi ellentmondást a hozzászólásaidban...
Én is szeretnék egy pendrivet,csak nem tudom hogy milyet,és hogy hogyan kell használni.
Ugyanúgy tettem ahogy mondottad volt,de " ismeretlen eszközként"jelent meg.
No de spongyát rá...
Lehetséges okok:
- Windows 95, 98 vagy Millenium van a gépeden. Ezeknél driver kell a pendrive-hoz.
- Windows Vista van a gépeden...Service Pack 1 nélkül. Sajnos az SP1 nélküli Vista esetében előfordul, hogy némelyik pendrive így viselkedik.
- rossz/hibás/sérült az USB foglalat és/vagy a pendrive.primus inter pares
-
addikt
Tegnap vettem egy Kingmax 8GB-os pendrive-ot 5.900 Ft-ért. 20 MB olvasási, 11 MB írási sebesség (nem mellesleg még Win98 alatt is műkszik egy nusb*.exe segítségével ) Legközelebb bele sem merek gondolni, hogy mekkora tárkapacítású (első vinyóm 120 MB-os volt ) pendrive-ok lesznek, mire újfent venni akarok
-
ANT
addikt
A "busman" meg a "kenguru" már a neve alapján is jó vételnek tűnik!
Kicsit komolyabban: mit tudnak ezek írás/olvasás sportágban? Mer' szerintem 64 GB-nál már egészségtelenül nincs arányban a kapacitás a sebességgel. Ha tud is talán 7-8 MB/s-el írni (amit kétlek), akkor is hasba döföd magad, mire megtelik a drive.
Ha tényleg szükséged van ilyesmi kapacitásra a kis méret mellett, akkor szvsz inkább egy 2,5"-es vinyó külső rack-ben. Azt se kell nagyon cipelni. De te tudod.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
-
tothm
őstag
Tudtok mondani konkrétan olyan pendrivet amiről bebootol az xp? Köszi: Máté
-
rvR--
csendes tag
válasz Rover623 #109 üzenetére
ja... LOL...
Bocs hogy feltettem a kérdést. Attól még hogy konkrétan Magyarországon egy kisker se forgalmaz ilyet, létezik (vagy létezhet ha ennyire szkeptikus vagy a dolog iránt). Ha lehet valamit rendelni neten 10en-x (nem az e-bay re gondolok) helyről, lehet hogy webshop, de az számomra elég konkrét vásárlási lehetőség.
Igen, néztem árakat, kösz a tiszteletet. Nem az árral kapcsolatban volt kérdésem, hanem hogy volt-e vkinek tapasztalata ekkora kapacitású pendrive-val.Azért kösz a segítséget!
-
Rover623
félisten
csak nem tudom hogy milyet,és hogy hogyan kell használni.
Akkor nem is biztos hogy szükséged van rá, Sanyabá...
Egyébként roppant egyszerű...be kell dugni egy szabad USB "lyukba", oszt jónapot...
Ugyanúgy használod mint a gépedben most meglévő bármelyik lemezt/diszket/stb.
Ja...és vegyél 1GB-osat...vagy 2GB-osat...a legolcsóbbat.primus inter pares
-
Sanyabá
senior tag
Én is szeretnék egy pendrivet,csak nem tudom hogy milyet,és hogy hogyan kell használni.
Ha ebben tudna nekem segíteni valaki,megköszönném! :A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
rvR--
csendes tag
Sziasztok!
Nem olvastam visza, ha volt már szó erről akkor bocs.
64GB-s pendrive okkal van vkinek tapasztalata? Ha igen milyet érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
quin
csendes tag
Sziasztok,
Szerintetek a köv. pendrive-ok közül melyik éri meg a legjobban:
Corsair Flash Voyager USB 2.0 (8GB)
KINGSTON Pen DT 100 8GB
KINGSTON Pen DT 8GBA Corsair kicsit drágább, de kb ebben az árfekvésben kellene egy 8GB-s pen. Legyen minél gyorsabb és persze megbízható.
Előre is köszi
-
Lacik-X
csendes tag
Nekem egy Transcend 2GB-s pendrive-m van és nagyon gyors-a legjobb!!!
-
ttower
aktív tag
üdv
tudnátok ajánlani pendrájvot nőnemű egyénnek ezen szempontok alapján?
-szépen nézzen ki, lehet valami minta(virágok vagy nemtudom)
-lehetőleg 4gbelőre is köszönöm
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
cqr
aktív tag
Talán többeket érint ez a kérdés(em), mostmár itt az ideje hogy vki megválaszolja
Kb 20 teszt, tömérdek vélemyény elolvasása után megvettem a 8GB os sima flash voyagert.
A tesztelő oldalak mind a 32/16-os sebességet kapták, de nekem csak 32/7.2 jött ki mind a 4-5 (többé kevésbbé az összes elérhető) irás/olvasás tesztelő programmal (több gépben is kipróbálva)... Ez azért nem volt túl feldobó mert nem úgy mentem be a boltba hogy azt a gumis fekete-kék pendrive-ot kérem,nem véletlenül öltem bele időt a tesztek végigolvasásába... Ezután a corsair supporter fórumának végigolvasása után összefoglalva röviden a "story"t :
- kezdetben a corsair a flash voyager gt-ket a sima flash voyager köntösében adja ki igy a tesztelő oldalak (többek közt a ph is) 33/22 körüli sebességet kapnak a simára.
-majd heyreáll a ""rend"" és a sima 33/16 os értékekkel kerül forgalomba.
-Végül (ez nem is olyan régen történt) a corsair gyártási technológiát vált SLC->MLC re melynek következtében az irási sebesség jelentősen visszaesik a jelenleg is elérhető 32/7 re.Az MLC-vel gazdaságossabban tudja kihozni nyilván ezért is csökkent olyan gyorsan az voyager ára, DE hogy a sebességcsökkenésről nem ad infót, ellenben az interneten a mindenhol elérhető tesztek olyan sebességeket mutatnak mellyel már köszönőviszonyban sincs a jelenlegi, de (kinézetre, névre stb. persze ugyan olyan) az azért nem túl "szép" dolog..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest