Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cappa72: Új családtag: Alfa Romeo Giulietta 1.4TB
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xbox kontroller maraton
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Valaki esetleg tudja a pwd kódot ami a gép hátulján van hogyan lehet kitalálni mi lehet? Amit vettem 2622 egyszer elfogadta frissítette a firmware majd többet sem akarja elfogadni. Nem emlékeszem átírtam volna. De persze lehet fene se emlékszik rá. Tehát esetleg tudja valaki van rá mód megtudni mi lehet az most? A gyártóval nem boldogultam bla bla bla nyomja de a lényeget nem...
-
dik
őstag
Esetleg létezik olyan program amivel meg lehetne szólaltatni a 2622 masinát Win7-n?
-
dik
őstag
válasz
radi8tor #19076 üzenetére
Pontosan nem derült ki. Először a wifivel hülyéskedett. Iphone meg az istenért nem akarta felfogni mit akarok én meg ez mi. A lényeg ennél lehetett volna kissé egyszerűbb a telepítés és egyebek...
Most hibátlanul megy a hálózaton meg mindegyhogy is és teszi a dolgát bár még sok sok funkcióval kell ismerkedni mert nekem azok újdonságok. Ez előtt ilyenem nem volt... -
dik
őstag
Megjött a Brothers L2622DW. Kissé mókázni kellett vele mire használni lehetett, de mostmár úgy néz ki működik! Eddig hibátlan...
-
dik
őstag
válasz
TROMF2 #19062 üzenetére
Ismerős helyzet én is ebben vagyok nézegetem mind a két tipust. Fene se tudja melyik lenne a jobb választás. Gondolom ennyi pénzért egyiktől sem kell csodát várni...Na jó az utód Tuner ára az kissé sok. Attól tartok nem tud annyival többet mint amennyivel többe kerül, de a fene se tudja már...
-
dik
őstag
HP táján esetleg ismersz valami atom jó arany középutat ami esetlegesen nem rendelkezik a 1622 kis "betegségeivel" vagy legalább kevesebb van neki? Lapgyűrődés vagy mi, "normálisabb" kijelző, esetlegesen a lapolvasása komolyabb lenne, hogy jobban ki lehessen venni a gyengébb írásokat is,stb. Jó igen ezen amit ajánlasz is itt fentebb a tuner ár bajnok ennyire olcsón gyári nem sok van ez nagy előnye az tény...
-
dik
őstag
Helló!
Itthoni használatra szeretnénk valami jó multi nyomtatót. Évig max. párszáz oldalt lenne használva. Esetleg tudnátok ajánlani valami nagyon jó arany középutat. Scannelés, fénymásolás, nyomtatás mikor mit szeretnénk lenne használva. Kissé elvesztettem a fonalat milyen irányban nézelődjek ilyen "kis" éves nyomtatási mennyiség mellett. Eddig a lézereket nézegettem mivel nem akarnám beleszáradjon a tinta, de persze nem tudom a maiak ilyesmire mennyire hajlamosak. Itthon csak egy jó kis hp 1018 van 100 éve már de ez ugye nem tud scan így kellene mellé valmi multi masina. Valami kis mindenes kellene, persze nem valami bazár kategóriára gondoltam. Valami nagyon jó kis megbízható gép kellene.
Szóval mi lenne az ami jó lenne itthonra ilyen kis mindenesnek ki javasolna amivel jópár évig el lennénk.
Előre is nagyon köszönöm ha tudnátok ajánlani valami hibátlan ilyen multi gépet olyan nem csillagászati árakon mondjuk 70 max 80 ezer környékéig! -
dik
őstag
Helló!
Esetleg lenne most a piacon valami nagyon jó ár érték arányú laser nyomtató valami multi megoldásos csoda(nyomtat, fénymásol, scannel).Otthoni néha használatosra kellene valamit néznem. Esetleg tud valaki valami nagyon nagyon jót? Eddig HP voltak és nagy megelégessel használtam őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest