Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenyerr
tag
Ma találkoztam olyan problémával, hogy az epsonconnect által telepített program nem látja a nyomtatót ami wifin keresztül van csatlakozva (nyomtatni/szkenelni tudok), ezáltal nem tudom regisztálni se. Probáltam kikapcsolt tűzfallal is, de ugyanaz volt. Ötlet?
-
kenyerr
tag
Igen le van írva a kézikönyv (lap)-ra illetve az event manager is fel van telepítve és be van álligatva. Viszont ott nem annyira esett le, hogy ugye azt írja, hogy "Válassza ki a gomb megnyomásakor indítani kívánt akciót" és van ilyen ikon is mellette, viszont a nyomtatón elvileg 2 gomb együttes megnyomására lenne ez az "akció"
-
kenyerr
tag
Hello, vettem egy epson l355-t, viszont olyan problémám van vele, hogyha egyszerre nyomom a színes és fekete fehér másolás gombot, akkor nem indul el a szkenelés a gépre pedig elvileg így kellene. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
kenyerr
tag
Szerintem a legnagyobb részt a fekete oldal tenné ki, szóval akkor kb ~4 ezer oldal körül vissza is hozná. Ha 7-10 nél, mondjuk 8cal számolunk és -1 forint az l355 költsége. Az a baj, hogy túl sokáig gondolkodom az l355 ön mert azért mégis csak egy nem mindennapos beruházás, interstore-ba 65 volt eddig, most meg felugrott 69re, csak megveszem már valamikor
-
kenyerr
tag
Évi ~500-2000 oldal (nehéz megbecsülni a változó igények miatt) fekete nyomtatásra epson l355 kb 70k ért vagy epson wf3520 kb 45k ért. Mind a kettő árát kicsivel fentebb becsültem az éppen legalacsonyabbnál. Illetve fontos, hogyha kifogy a színes, akkor azt ne kelljen töltögetni a fekete nyomtatás végett, tehát anélkül is jó legyen.
Gondolom jó pár év (vagy kevesebb) alatt behozza az l355 az árkülönbséget, viszont ennyi oldalszámmal lehet hogy hamarabb megy szét a nyomtató? -
kenyerr
tag
válasz
kenny123 #6259 üzenetére
Nem igazán tudok mit ajánlani, én is ide jöttem ajánlatokért
De szerintem erősen függ attól, hogy mennyire lesz használva. Ha mondjuk elég ritkán / keveset, akkor valóban nem lenne érdemes ilyen kezdő áron venni. Viszont ha sok oldallal számolunk akkor hosszútávon jobban kijön egy ilyen amennyire néztem.
-
kenyerr
tag
válasz
kenny123 #6255 üzenetére
euronics-ról nem tudok konkrétan, de nekem is ugyanez a helyzet, és nekem az epson l210 illetve l355-t ajánlották a fentarthatóságot figyelembe véve (hosszútávon olcsó), az egyik ~60 a másik ~70 ezerbe kerül, az utóbbiba 2*4000 oldalnyi tintát adnak pluszba, van benne wifi is, kicsivel jobb szkenelés, kicsivel gyorsabb nyomtatás, és később kell cserélni hulladék tartályt, mivel dupla annyi fér bele (~5000 huf). Szóval az a plusz 10 nem olyan sok ennyiért. Én egy ilyet tervezek venni. Ha viszont abszolut le van korlátozva euronics-ra, akkor nem tudom.
-
kenyerr
tag
Jól érzékeltem, hogy a l210 és a l355 között az utóbbi javára:
- kicsit jobb szkenelés (számomra elhanyagolható)
- kicsivel gyorsabb nyomtatás (számomra elhanyagolható)
- wifi
- plusz 2 kezdeti tartály (~2000huf/db lenne gondolom)
különbség van?Ebből kiszámolható, hogy a wifi ~6000be kerül. (ugye 10k különbség alapból)
Van még valami különbség amit nem vettem észre, illetve van amit elnéztem?
-
kenyerr
tag
hp officejet pro 8600 (CM749A) amazonról ~36 ezer körül ajánlott? Simán a pro 8600asról láttam 1-2 jó értékelést, de nem tudom, hogy modell szám mennyire számít.
Másik samu SCX-3405W ~ 32k ért.
Esetleg brother márka mennyire játszik, mert láttam jó értékeléseket azokra is?
-
kenyerr
tag
Köszönöm a választ! A végén az a 10 000 nem elírás? Nekem iszonyat soknak tűnik a lézer 700-1000 hez képest. Nekem 10 000 elég lenne bőven örökre kb, viszont ha egy olcsóbb lézereset beszerzek akkor por cserétől nem ódzkodok.
szerk: Ahogy néztem az epsonok amiket említettél tényleg bírnak 10k oldalt kezdő pakkal, viszont alaphangon 55felett keződnek, tehát kb megfizetem a későbbi "tinta pótlást" is megvételkor.
Esetleg ilyenkor az a kérdés vetődik fel, hogy mennyi évre kalkulálhatok egy nyomtatóval? Mivel könnyen lehet hogy hamarabb szétmegy mint kinyomtatnék 10k oldalt akár.
-
kenyerr
tag
Hello, olvasgattam a fórumot de nem sikerült eldönteni fixre, hogy melyik nyomtató kellene nekem.
ami kell:
- mono
- szkenner
- wifi
fölösleges:
- fax
- színes
használat:
- nyers becsülés: havi ~100 oldal, viszont akár 1-2 hónapig is lehet használaton kívül de lehet akár olyan hónap is amikor akár ezer feletti oldal számot is ki kellene bírnia, tehát nagyon szezonális jellegű lenne
- főleg szöveg nyomtatásaEzeket figyelembe véve mely nyomtatók lennének nekem vétel ár + fenntartással együtt a legolcsóbb és megbízhatóbb megoldások? Előre is köszönöm a tippeket!
-
kenyerr
tag
Hello,
Tervezek egy nyomtató vásárlást. Ritkán lesz használva,főleg vizsgaidőszakban lesz megterhelve jobban, de akkor sem sokat. Bőven elég fekete,nem kell színes. Nem tudom, hogy vannak-e "kihegyezve" fekete nyomtatásra. Tintasugarasakat kerülném, ha lehet. Illetve szkenner funkció jó ha van. Tehát fekete nyomtatás + szkenner hébe-hóba használva, szóval bírja nagyobb szüneteket.Ár egyelőre mindegy,később ár/érték arányban fog eldőlni,persze azért nem kell ilyen kihasználtságra valami ipari monstrum.
Ilyen nyomtatóra kérnék tippeket.
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- EREDETI BROTHER TN-1090
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Epson nyomtatóhoz festék
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest