- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
Dr. Akula #3777 üzenetére
Én egyik gépet sem venném meg. Ne vegyetek nagy VGA-s noteszt, mert zajos és sokat fogyaszt, keveset megy aksiról és addig cseszegetitek mindenféle tweak marhasággal, meg asztali driverrel, mire a VGA is kinyúlik, ergo még csak nem is megbizható. Ez nem gyártó, hanem chip specifikus. Vegyél egy konzolt és egy nomális noteszt. Ha nem fogadod meg a tanácsom, sebaj! Akkor jövőre is találkozunk
)
-
facsavar
csendes tag
válasz
Dr. Akula #3777 üzenetére
Hali!
Szvsz a 3 általad felsorolt gép kb. egyformán megbízható. Bármelyikből kifoghatsz jót és rosszat is.
Szerintem menj be az üzletekbe és futtas rajtuk 3D teszteket. Egy idő múlva észreveszed, hogy melyik melegszik és melyik nem.
Én az M1437G-t választanám. Bekapcsolás nélküli film és zene lejátszás, na meg a távirányitó is rulez.
Az Acer-nek szerintem rossz a billentyüzet kiosztása, de megszokás kérdése. Viszont ott a több nyelvű op.rendszer telepítési lehetőség, és a világgarancia
A Clevo ha jól össze van rakva, akkor tuti kis gép.
Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest