Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz atosz #4939 üzenetére

Hasonló véleményen vagyok. Az, hogy egy gép jól össze van rakva, az egy dolog. Garanciát viszont senki nem fog vállalni, hogy kibír egy esést. Kedvesem Sony-ja túlélte, bár megsínylette a dolgot, ő kb az öléből ejtette le. Ha jól tudom, van itt valaki, aki tesztelte már az IBM-ek asztalról zuhanását, ő gyakorlatilag teljesen jól megúszta. ;) De ebben legalább akkora szerepe vana szerencsének, mint annak, hogy milyen felületre esik (nem mindegy, hogy szőnyeg, vagy járólap pl), és milyen szögben (a Sony-nk nagy pechje volt, hogy sarkára érkezett... :().

Ezzel együtt egyetértek abban, hogy egy T41-nek nagyobb esélye van túlélni egy ilyet, mint egy ACER 2413CML-nek (azért ezt írom, mert tegnap járt nálam egy, de bármi hasonló kategóriás modellt mondhatnék).

Egy notira vigyázni kell, és kész. Személy szerint különösebben még csak nem is vagyok kíváncsi a töréstesztekre, úgyhogy felőlem a notebook-EURONCAP sem szükséges, bár lehet, hogy valaki hamarosan megszervezi... :D

Akula: ha szerzel egy 10k körüli márkás táskát (Dellekhez pl eleve remek darabokat adnak, de akár az IBM-ekhez is), akkor nem kell ilyesmitől tartanod.

p

Aktív témák