- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hasonló véleményen vagyok. Az, hogy egy gép jól össze van rakva, az egy dolog. Garanciát viszont senki nem fog vállalni, hogy kibír egy esést. Kedvesem Sony-ja túlélte, bár megsínylette a dolgot, ő kb az öléből ejtette le. Ha jól tudom, van itt valaki, aki tesztelte már az IBM-ek asztalról zuhanását, ő gyakorlatilag teljesen jól megúszta.
De ebben legalább akkora szerepe vana szerencsének, mint annak, hogy milyen felületre esik (nem mindegy, hogy szőnyeg, vagy járólap pl), és milyen szögben (a Sony-nk nagy pechje volt, hogy sarkára érkezett...
).
Ezzel együtt egyetértek abban, hogy egy T41-nek nagyobb esélye van túlélni egy ilyet, mint egy ACER 2413CML-nek (azért ezt írom, mert tegnap járt nálam egy, de bármi hasonló kategóriás modellt mondhatnék).
Egy notira vigyázni kell, és kész. Személy szerint különösebben még csak nem is vagyok kíváncsi a töréstesztekre, úgyhogy felőlem a notebook-EURONCAP sem szükséges, bár lehet, hogy valaki hamarosan megszervezi...
Akula: ha szerzel egy 10k körüli márkás táskát (Dellekhez pl eleve remek darabokat adnak, de akár az IBM-ekhez is), akkor nem kell ilyesmitől tartanod.
p
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB dobozos
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer notebook /i5-10300H, 8GB , GTX1650 Ti/ (használt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest