- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
taufel
csendes tag
Milyen programot használtok a processzor szabályozásához??
-
-
ByB
addikt
LOL
Általában ilyen huncut határidőkkel vesz magának az ember több évig szolgáló notebookot!
De hogy ne csak off legyen a dolog, az tudnod kell, hogyha komoly játékokra is kell a gép, akkor le kell mondanod a könnyű hordozhatóságról és legalább 500k-ba fog kerülni a dolog!!!
Ha ütős gépet akarsz, akkor Pentium-M 760 (2GHz), 1GB RAM és NVidia GO 7800 GTX, 17 colos kijelző, nagy akksi... -
AMD Power
titán
Ehez mit szóltok? A Creative MegaWorks-m SPDIF-be biztos nagyon szeretné....!
És nem is drága csak 13K!
[link]
Nekem nagyon tetszik! -
Versus82
aktív tag
haló!
fateromnak most már meghozatom a notit jézuskával, de még mindig nagy a dilemma....IBMr50e vagy Asus A3L-5010 szerintetek? teljesítménybe szinte ugyanaz a 2 gép, de az asusnak sokkal jobb a felszereltsége(wlan,optikai egér, hordtáska,kártyaolvasó,webcam, 2 év gari!!!)......de az ibm az ibm....minőségre sokkal szarabb lehet ez az asus? nem szeretném ha fél év múlva széthullana... -
Sirpi
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem notikat, és jó teljesítmény/ár mutatókkal rendelkezik ez a cucc: [link] (Gericom EGO GT)
Nagy vonalakban: Pentium-M 1700Mhz, 512MB Ram, DVD-író, 15'', 80 giga vincsi, Radeon9800 128MB, 2,6kg, mindez 240+tréfa (utóbbit meg tudom valszeg oldani)
szóval ez így tök jól hangzik, de valaki elbizonytalanított, hogy ez nem a legjobb márka, és a helyemben nem venne ilyet. Nekem ez lenne az elsõ notim, szóval nagyon nem értek a dologhoz, érdekelne, hogy megéri-e megvenni, vagy hasonló árszinten hasonló tudású, de megbízhatóbb cuccot tudtok esetleg ajánlani?
Elõre is kösz,
Sirpi -
cudar07
senior tag
találtam egy jó tesztet
sempron vs. celeron M
[link]
még én se értem a végére
kiváncsi vagyok ,izgi
-
parandroid
félisten
válasz
Bekeny003 #4176 üzenetére
Nem a matricákra gondoltam. A német vagy angol kiosztású eredeti billentyűzetre. Hidd el nekem, nagyon hamar meg lehet szokni. Az idejét sem tudom, mikor használtam utoljára magyar feliratú billentyűt. Ja, igen, multiknál dolgozók előnyben.
Egyébként némelyik matrica normálisan néz ki, de ennek utána kell járni, meg kell nézni felragasztva. Viszont az a párszáz forint lehet úgy is megéri, hogy megveszed, aztán ha nagyon nem tetszik, akkor leszed / fel sem teszed.
p -
Bekeny003
tag
válasz
parandroid #4175 üzenetére
Az új noti legyen már szép is, nem? Szerintem nem vagyok maximalista...
[Szerkesztve] -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #4171 üzenetére
Gondoltam, h körülményes dolog, de azért ennyire?
Ráadásul nem is bp-i vagyok, de akkor utazgathatnék a notival? Pff... -
jakobkacsa
senior tag
válasz
Bekeny003 #4168 üzenetére
sztem nem, de nem mernék rá megesküdni
viszont nem fogsz könnyen olyan helyet találni, ahol van külön a notidba való magyar billentyűzet - ha jól tudom, csak disztibútor és hivatalos szervíz tart(hat) alkatrászt
for further information, call NSE @ 06-24 515-832 (egyik honi hivatalos szerviz) -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #4166 üzenetére
Köszönöm, nekem is yó ezt hallani...
A másik kérdés. Ha veszek német bill.-el notit, akkor bármelyik számtech boltban ki tudják nekem cserélni magyar billentyúzetre? Ezzel ugye nem veszik el a garancia? -
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #4166 üzenetére
Ezt örömmel hallom. Azt tudtam , hogy az Acer-ra az 1 év az Nemzetközi , de sajnos az Asus-ban nem voltam biztos!
-
-
Tommmmka
senior tag
válasz
AMD Power #4155 üzenetére
A noti vidkártya tesztek topikban már feltettem a kérdést de nem nagyon jön rá válasz ezért itt is feltenném!
A Gép egy 3200+a64
512DDR333mhz
x700 128mb
és mindössze 4758 pontot kapok 3dmark 2k3-ban semmi program nem fut és egyszerűen nem értem h. miért.... jóval többet kéne dobnia... Megnéztem a rendszermemóriából mindössze 205mb szabad 5.10 catalyst van feltéve control centerrel minden default.
SpeedswitchXP-vel maximum performance tehát maxon megy a procc szal nemtom mi lehet a gond
Biosban kénee állítgatni v.mit vagy mi????? -
Hory
aktív tag
válasz
parandroid #4143 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de azt is hozzatennem, hogy mar tobb sokeves notit lattam (a legdurvabb egy 5-6 eves portocom notesz volt, igen durvan elkopva es itt-ott megrepedve, a kijelzo kicsit kontaktos volt, de tokeletesen mukodott. Es ez egy elvileg noname gyarto...), ami birta.
A kerdes ugye az, hogy megis ugy kb. mekkora a hazilag nem cserelheto alkatreszek meghibasodasanak eselye? Az alaplap ugye nem valoszinu, hogy szejjelmenne (sima elektronika, ha nem dobaljak, nem esik baja), a kijelzo (+a kabele) mar gazosabb, de talan meg az se veszes. A maradekot meg lehet hazilag javitani.
A nem garis szervizdijakrol van valami info valahol?
Akinek van tobb eve notesze, irja meg a tipusat, es azt, hogy milyen hibai voltak! Mindenki okulhatna belole. Koszi! -
xedos
addikt
válasz
Balage85 #4152 üzenetére
200K körül minden cégnek a belépő modelljét kapod meg. Túl sok különbség nincs közöttük... Az akksik 1.5-2órát bírnak. Általában Celeron M-es procival 256M RAM-al stb.
Igazából bármit vehetsz...
Ajánlom az IBM R50-et stb...
Nem tudom, hogy kell a wifi? DVD író stb...
Hogy akarsz így konkrét típusokat???? -
jani0625
aktív tag
válasz
Bekeny003 #4147 üzenetére
ha sold out akkor csak pillanatnyilag nincs,várni kell és lesz!
beregisztrálsz, rámész a gépre,beteszed a kosárba, jóváhagyod, aztán átutalod a lét, ha megjött a pénz akkor már küldik is a kicsikét, nekem 2 nap alatt megjött. Viszont a pénz kb 5-8 munkanap alatt ér oda. Ha ne adj isten nem utalnád át a pénzt akkor törlik a rendelésed. ennyi. Ha kell rendes számla azt előre írd meg nekik mert alapból csak e-mailben küldenek egy teljesen olyat mint az eredeti csak no aláírás meg no pecsét, így ha el akarja valaki számolni akkor nem jó. de nagyon segítőkészek.
milyen modellt akarsz rendelni? -
Balage85
tag
Hmm.
A kérdésem fontosabb részére nem kaptam választ.
Intel vagy amd? Acer, asus, vagy mi? -
Bekeny003
tag
válasz
jani0625 #4145 üzenetére
Hát, konkrétan az érdekelne, h hogyan zajlik ez az egész rendelés? Az árak az itthonihoz képest nagyon yók, még szállítással együtt.
A honlapon jelenleg annál a típusnál, amit szeretnék, az van írva, h sold out, akkor ez azt jelenti, h már nem is lesz? Egyenlőre ennyi, de ha gondolod folytathatnánk privátba is. Kösz. -
Balage85
tag
Hali!
Szerintetek melyik a legjobb notebook 200e körül?
Főleg autocad-re kellene, meg office cuccokra. Jó sokat kéne h bírjon.
Jó lenne, ha többet is mondanátok, mert lehet h itt a környéken nincs. -
parandroid
félisten
válasz
alorinc #4140 üzenetére
Akkura egy évnél több garanciát soha nem adnak. Általában csak felet, még ha az egész gépre amúgy hármat is. Egyébként pont egy viszonylag könnyen cserélhető, ha nem is olcsó alkatrész.
Amúgy ami el tud romlani, az el is romlik.
Hory: egy kijelzőcserét nem hozol ki 40-ből. Ha pedig az alaplapon hal meg valami integrált cucc, vagy maga a lap, akkor az egész gép kuka - talán néhány alkatrész még értékesíthető (memória, hdd, optikai meghajtó, kijelző, billentyűzet).
p -
taufel
csendes tag
Akit érdekel a HP Compaq nx8220, az írjon a HP notebook topikba
-
Hory
aktív tag
válasz
alorinc #4140 üzenetére
Tehat tipikusan azok a reszek mennek tonkre, amiket nem lehet kapni a sarki boltban. Hmmm.
Hat megfontolando. Mindenesetre ha mar 3 ev, akkor legalabb EUs, ha nem rogton vilaggaranciat adnak, ugye?
Mondjuk 40e -bol azert kijon ez-az, szal igazabol anyagilag kb. ugyanott leszel. Es azert jopar hibat lehet markaszervizen kivul is csinalni, ahol nem aranyban ertik a vegosszeget. -
Bekeny003
tag
Valaki aki rendelt a mediafrost.de-ről, vagy vhonnan Németországból keressen meg priviben és írja le nekem légyszíves, h hogyan zajlik ez az egész...
A másik dolog, h a német noti német billentyűzettel jön? És ha igen, akkor van lehetőség arra, h magyar billentyűzetre legyen cserélve? Ez kb. mennyi HUF?
Előre is köszönöm a válaszokat és bocs, h sokat kérdezek. -
Hory
aktív tag
A garancia kiterjesztes mire jo? Elvileg egy normalisan osszerakott masinanak a 3 evet vinnie kell, mindenfele meghibasodas nelkul, es utana is csak a mozgo egysegek (ventik, vinyok) mehetnek szejjel.
No persze csak ha nem hajigaljak allandoan.
Egyaltalan, mi szokott tonkremenni egy notiban? Valaki tapasztalt ember van itt? -
justaboy
tag
Hello mindenki!
Segítséget kérnék... vannak bizonyos igényeim, s ezeket kielégítő géptípust keresek...
Amit eddig akartam az mégsem jó..
Igények:
1,8as pentium m proc (2mb cache) (centrino) (1,86 sonoma mondjuk)
min 80 GB hdd
min 512 ddr
Kijelző: 15,4'' WXGA+
Optikai meghajtó: Dual DVD-RW
Video vezérlő: nvidia gef 6600 saját memós
ami még fontos: infra, kékfog, usb 2.0, soros, kártyaolvasó, video kimenet,wlan,modem hálókari,stb...
köszi mindenkinek... -
taufel
csendes tag
válasz
parandroid #4128 üzenetére
Köszi...
-
parandroid
félisten
Erre tessék: [link].
Remélem hiánypótló témának bizonyul.
Kicsit kitakarítottam a szemetet ebből a topicból. - Atlantis
p -
AMD Power
titán
válasz
szijartg #4113 üzenetére
Sajnos ez minden márkánál drága mulatság! De ha egy notira csak egy év van és az ember hosszú távon gondolkozik akkor minden féle képpen megéri!
Én is vettem a notimhoz ilyen garancia bővítést anno áprilisban!
AcerAdvantage – Notebook: 3 év (+ 2 év) szervizgarancia és nemzetközi utazógarancia, garancia a véletlen sérülésekre is....
[link] -
Dr. Akula
félisten
Az úgy nagyon lutri. Nyilván azért nem engedik kibontani, mert van mit takargatni. Ez a fizess, aztán fuss a pénzed után ha tudsz, tipikus magyar mentalitás. Ilyenekkel nem szabad üzletelni! Mert az ok hogy nem szedik csavarokra a cuccot, de azért azt látni kell megvan-e amiért fizetsz, nem csak egy féltégla cipődobozban.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
Atlantis #4104 üzenetére
Megvan!!
Ennek a legalján!
[link]
3 év gar. kiterj. PUR (nc61xx w. 1-1-0/nx50xx/nx6100/nx7xxx/nx8200/nx90xx) (U4395A)
bruttó ár: 40 081,- Ft
nettó ár: 32 065,- Ft
Garancia utáni 1 év kiterjesztés (nc61xx/nx50xx/nx6100/nx7xxx/nx8200/nx90xx) (U4398PA)
bruttó ár: 25 878,- Ft
nettó ár: 20 702,- Ft
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple Macbook Air 2020 8/256GB dobozos
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest