- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kxaxa
csendes tag
válasz
premete #22521 üzenetére
Ahogy nézegettem ezeket a gépeket (Latitude sorozat) ez nekem szerintem már túl sok:
- Felesleges az ujjlenyomat olvasó
- És oké legyen masszív, de ez azért már lehet, h a ló túlsó oldala. A 4 éves ASUS-omnak csupán annyi baja van, h össze van karcolódva, meg le van kopva a "festék" róla
- A dokkoló sem szükséges számomra. Bár nagy valószínűséggel hasonló módon fogom használni, de nem esik nehezemre beszúrni 4-5 kábelt a gépbe.Köszön az eddigi tippeket.
-
kxaxa
csendes tag
válasz
AxBattler #22050 üzenetére
Sziasztok
Szeretném a segítségeteket kérni laptop vásárlás szempontjából.
Jelenleg egy ASUS X51R-ről írok. Olvastam korábban, h ezzel van a legtöbb probléma. Nos nekem több mint 4 év alatt egyszer volt vele problémám. Szóval szerintem ez sem olyan rossz gép
, csak kicsit elavult
.
Szóval mire is lenne szükségem, lássuk a listát:
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban?
170-250e között gondolkodom.(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
14-15,6" 1366*768 elegendő, lehetőleg matt(3) Notebook súlya?
Nem szempont, ha nem ultrabook, akkor úgyis 3 kiló környékén lesz, pár 100g meg mindegy ide vagy oda.(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
- Első körben webfejlesztésre szánom.
-- Grafikák készítése, vágása
- Videóvágás, szerkesztés, adott esetben konvertálás
- Full HD filmek nézése, ennek ellenére bőven elég számomra a 1366*768-as kijelző, mivel lesz hozzá külső monitor.
- Programozás(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
Inkább a megbízhatóságra szavaznék. Az általam jónak tartott márkák, lehetőségek: ASUS, HP ProBook, DELL Inspiration, Vostro, esetleg Toshiba (bár erről nincs semmi infóm)(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
Mivel jelenleg Linux-ot használok, és a jövőben is ezen a vonalon szeretnék maradni, így nem szeretném egyetlen $-al sem gazdagítani M$-éket.(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
HDD-ből bőven elég akár az 500-as is.
Memóriából minimum 4, de inkább 6GB-ra gondoltam.
Ellenben felvetődött az a gondolat is bennem, h 120 GB-os SSD+optikai meghajtó kidobása a gépből+annak helyére az eredeti háttértár.(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
- Legyen benne USB3!!!
- Legyen HDMI kimenet!
- Legyen lehetőségem akár két monitort is meghajtani vele 2*Full HD. Erre nem tudom milyen lehetőségek vannak nem vagyok jártas a szakmában, de úgy gondoltam, h az egyiket HDMI, a másikat DSub-on lehetne csatlakoztatni. Ez így működőképes lehet?
- Továbbá fontos lenne, h lehetőség szerint minél jobb aksival rendelkezzen.
- Prociban I5-I7 környékén, videókártyában NVidia 630M, vagy AMD 7000-es széria vagy a feletti lenne szerintem jó.(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
DELL 5520: [link]
DELL 5521: [link] Csak HDMI porttal
DELL 7520: [link]
ASUS S56CM: [link]
HP ProBook 4540s: [link](10) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Nem akarom elkapkodni, így legkésőbb április végéig szeretnék dönteni.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv,
Sanyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude E 5400 Intel Core2 2X2,53GHz CPU 465GB HDD Win11+ Office Telepítve
- Dell Vostro 3500 /i5-1135G7/8GB/256GB M.2/WIN11 Pro/Akku 5 óra/Hangkártya nem működik/
- Lenovo Thinkpad A285 Ryzen 3 PRO 2300U/8GB RAM/256 SSD/12.5" laptop garanciás
- DELL Latitude 3480 I3-7100U 8 GB 128 SSD 14" HD laptop eladó
- Acer Aspire e5 511g Intel celeron N2940 CPU 4X1,83GHz 4GB DDR3 Ram 465 WD HDD Win11+ Office
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest