Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Újra laptopot keresek, 15-16" között, maximum 130.000-ig. Lehet használt is, sőt, inkább azt preferálom. Felhasználás: filmezés, játék. Minimum elvárás VGA-t tekintve GT630M/Radeon HD 7670M, vagy jobb.
Márka teljesen mindegy, a gépet és a hardverelemeket tekintve is (Intel/AMD).
Mit ajánlanátok? Tippeket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz AxBattler #19379 üzenetére
Köszi, ez nem rossz, de nem véletlenül írtam, hogy a használt gépeket preferálom, hiszen egyrészt ugyanazt a teljesítményt olcsóbban megkapom (gondolom én laikusként), másrészt nem tervezek vele háromnegyed évnél hosszabb idöre, ennyire meg nem fizetném ki az új gép felárát. Esetleg érdemes lenne valami mást is nézni, vagy ebben az árkategóriában nincs olyan gép, ami best buy lenne?
UI: egyébként még annak utánanézek, hogy pontosan melyik GT635M van ebben a Lenovoban, mert több változata is van és (szerintem legalábbis) viszonylag nagy a teljesítménykülönbség közöttük.
-
Psychonaut
veterán
válasz Tikakukac #19385 üzenetére
Nyilván nem az a kérdés, hogy különböző van-e a két Lenovoban (gondoltam, hogy nem), hanem hogy a VGA-nak melyik változatát választotta a Lenovo a többféle variációból.
Ahogy írtam már az eredeti kérésben is, elsősorban használtban gondolkodom, fent említett indokok miatt.
-
Psychonaut
veterán
válasz adolfka00 #19391 üzenetére
Lenovo teljesen jó márka, több is megfordult a kezeim között, egyikkel sem volt gondom.
Tikakukac: köszi, megtaláltam az ominózus beszélgetést, ezek alapján sajnos a Lenovo nem éppen a legjobb VGA-t tekintve (persze éppen megüti a kívánt szintet, hiszen egy GT 630M, de ennyiért drágának tartom). Hangsúlyozom, nem kritérium az új gép, ennek tekintetében várom a további tippeket.
-
Psychonaut
veterán
Na, az ajánlásaitok alapján végülis arra jutottam, hogy a kivárással sem fogok nagyon jobb géphez jutni 130-ért, ezek alapján a következő kettőre szűkítettem a kört:
HP Pavilion G6 - A6 4400M, HD 7670M 1GB, 4GB RAM, 640GB HDD - 130.000
Lenovo G580 - i3-2328M, GT 635M 2GB, 6GB RAM, 500GB HDD - 135.000
ESETLEG jóval olcsóbban használtan egy ilyen:
Packard Bell TK81 - Phenom II X4 970, HD6650M 1GB, 6GB RAM, 750GB HDD - 111.000
Bár itt a régi architektúra és a kicsit gyengébb VGA eltántorít.Javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI kábel TV
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest