- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icewloxy
tag
-
Icewloxy
tag
válasz
Mikulásbá #183517 üzenetére
mennyire megbizható ez a zenbook tipusok? miért ajánlod jobban a Core Ultra -t, snapdragon elite x -nél miben jobb? le tudja hűteni a zenbook intelt, vagy meleg mindig és csapja a zajt a ventillátor? vivobook és zenbook közötti különbség? 500k-ig nem lehet venni zenbook-ot ha jól láttam.
-
Icewloxy
tag
válasz
Juhaszatti #183504 üzenetére
igazából nem ragaszkodom semmihez,csak szeretném kihozni a legjobbat a keretből.
ha jól néztem annyi különbség van csak köztük hogy 15 helyett 16", és snapdragon helyett Ultra 9 185H. kérdés mennyire melegszenek egymáshoz képest?? vhol hallottam hogy az új intelek hűthetetlenek, ez nem igaz? vagy csak desktopba?hát nem tudom, néznem kell benchmarkokat,nagyon régen vcolt már laposom,nem vagyok képben. -
Icewloxy
tag
Üdv, ezekkel a paraméterekkel keresem a legjobb , legerősebb , laptopot 500k-ig. legyen megbizható is. amit megadtam fix, a többi variálható. kérem aki segit,csak linkel együtt ahol meg lehet venni az általa ajánlottat,köszönöm.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? - jelenlegi piac
2. A gépre szánt összeg forintban? 500k
3. Felhasználás? zeneszerkesztés,streamek nézése,yt ,net
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - nem játékra kell
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? oled jó lenne
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem, inkább itthon egyhelyben,konnektor mellett
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win11
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? ssd , 16gb minimum ramból
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) új, használt csak akkor ha új állapotú és sokkal olcsóbb mint boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged