- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs1975
aktív tag
Várj, ha jól értem a meghibásodási statisztikák semmit sem érnek, viszont amit te ideírsz, az szent írás. Mesélj nekem mi alapján is kell egy notebookot megítélni, mennyire recseg, ropog, vagy hogy is van ez, hidd el én kb annyira fogom a fejem mint azok a mérnökök, akik hónapokat szenvedtek, hogy kevés turbulenciával, ideális legáramlást megoldják a laptopban. Képzeld el milyen lehet egy ilyen mérnöknek, meglátni, hogy te megnyomsz egy billentyűt és eldöntöd, hogy milyen a laptop minősége ...fittyet hányva a matematika statisztikára és az összes mérnöki tudományra.
Tudod mi a az Weibull eloszlás, esetleg a Accelerated Life Testing ? Csak ha már itt tartunk, mert ugye ezek azért mégis csak szerves részét képezik ennek az anyagnak amiről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!