Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Pyttawrx

MODERÁTOR

válasz szobipeti199 #173304 üzenetére

Miért törölném a hsz-ed.
    Ezt honnan lőtted be, hogy 200-260 ezres kategória amit én keresek?
    A kérdéssor alapján, amit kitöltöttél. Az hogy honnan vegyél melyik az olcsóbb webáruház, azt meg kell nézni, hol mi van akcióba, de mivel értesz hozzá pl árukeresőbe beírod és látni fogod.

Hogy ki mit árul hogy jön ez ide. Szerintem nem kínáltunk saját portékát, és nem is fogunk. Ne vidd el a beszélgetést más irányba. Értelmetlen is lenne.

Te ezen a low-end budget kategórián mozogsz, ahol nincs értelmes gép. Ezt látom nem fogadod el. De ahogy Tilla is írja ezekre nem fogjuk azt mondani, hogy vehető erre meg arra, mikor tudjuk hogy nem.

Tudod segítő szándékkal vagyunk itt a tapasztalat miatt sok esetben tudunk is segíteni. Van olyan amibe nincs tapasztalat, akkor küldjük a megfelelő topikba a kérdezőt, ha itt nem kap segítséget.

Ha valakinek van 150 ezre egy gépre az jó, de akkor használtban ajánlunk olyat ami jó lesz neki mindféle szempontból. Jah és van rá 1-2 év gari is sok helyen

Szerinted mi lenne a jó kérdéssor?
    Miért is ajánlanánk N-es vackokat, ami egy full gagyi műanyag házban van, ami nyeklik-nyaklik. Főleg egyetemre, ahol főleg igénybe lesz véve mindenre is. Szerintem ne te vegyél neki gépet.

Csak mellesleg pont most van nálam 2 noti (HP 15s, megy egy Asus X542U) az egyik i3 5 gen a másik i5 8.gen cpu. Tehát ez már alap dolgokra elég lenne bőven. Viszont az egyik lcd hátlap és palmrest, zsanér csavarfészkei törött repedtek, a másiknak "csak" a palmrest csavarfészek. De nem sorolom, mert úgyis félre viszed.

Szerintem zárhatjuk is.
    Kértél segítséget, kaptál is. Aztán úgy használod fel ahogy szeretnéd és azt veszel amit gondolsz. Pont nemrég írtam pl huawei mate d14 190k körül kapható. Ez alá nem menj ha jót akarsz a tesódnak. :K ;)
    Azaz neki ez már jó lehet, kb 180-tól indul: [link]
    Bár ez OS-el van, de nézz neki OS nélkülit, mert ugye mivel egyetemista, ingyen igényelhet személyes licenszet a tiszta szoftver oldalán.
    Szép napot

Új hozzászólás Aktív témák