- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balu1977 #32014 üzenetére
Én nem vagyok egy nagy torrentező, de anno DVD-ket is részben emocionális okoból vettem. Vannak olyan filmek, sorozatok, amelyek egyszerűen fontosak számomra, hozzám tartoznak. A fiam megszületésével ehhez hozzájött még egy extra szint, hogy ha meg akarok majd neki mutatni valami fontosat, akkor azt azonnal megtehessem.
Ezért vannak olyan anyagok, amelyeket őrzök, készenlétben tartok.
MaCS
-
tillatrilla
senior tag
válasz
balu1977 #31982 üzenetére
Vannak olyan filmjeim,illetve sorozatok,amiknek a letöltésével nem kell bajlódnom,+gépidőt szánni rá.Ha tetszik egy sorozat,mint pl. Jack Bauer-24,akkor az elég szép tárhelyet foglal az összes epizódja.( Mind megvan) 51éves múltam a nyáron,és imádok jó filmeket nézni a házimozi rendszeremen,jóóóó hangosan
!!És torrentezek is!
Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
balu1977 #31984 üzenetére
Igen és nem....
Az új filmeket ezrével töltik le majd seed-elik.
Ezt pillanatok alatt le tudod tölteni.De egy régebbi film ami mondjuk 6-8-10 embernek van meg és ebből csak 2-4-6 seed-elik....
Na az lassan jön le.Vagy mondjuk egy sorozat teljes 8-10-12 évada egyben 200-400-600 GB....nem sokan tartják seed alatt.
Volt 1 TB-s sorazat packom is.....
-
válasz
balu1977 #31765 üzenetére
Nem olyan vészes a venti hangja. Nálam egy TS233 van a tv alatti üveges szekrényben. A HDD fej pozícionálásnak sokkal zavaróbb (mocorgós)hangja van mint a ventinek. Csak akkor kapcsol magasabb fordulatra, ha tényleg melege van (pl. nyári kánikula légkondi nélküli panelben).
Plusz van alatta egy pár centis szivacs/polisztirol, ami leválasztja a szekrényről, így nem veszi át a rezgéseket.
Ugyanakkor már ~80k körül kapni 4TB-os SSD-t. Én arra várok, hogy a 8TB-osok ára beessen 100k alá ...A QTS-ben (A Qnap-ok operációs rendszerét hívják így) nagyon sok ventillátor beállítás érhető el.
Vannak profilok, van kézi mód a fordulatszám szabályozására, de hőmérséklethez is kötheted, hogy mikor milyen sebességgel pörögjön a ventillátor.
-
-
Borisz76
nagyúr
válasz
balu1977 #31728 üzenetére
Én a ház felújításakor oldottam meg.
Több mint 300 méter Cat6-s kábel van....a padlóban vezetve.
Egy központi helyre fut össze. Ott van ONT, Router , Switch , NAS.
Minden szobában , több fali aljzat lett kialakítva.
Épület közepén, mennyezeten AP figyel.
Lehet kicsit túllőttem a célon de nem bánom mert évek óta szépen, stabilan teszi a dolgát. -
Borisz76
nagyúr
válasz
balu1977 #31726 üzenetére
Hálózati eszköz....
UTP kábel, áram és mehet a spájzba , lépcsőforduló alá, pincébe , előszobai nagy szekrénybe , kazánházba stb....Nálam is szekrényben van, a lakás olyan pontján ahol nem alszunk, nem eszünk...konkrétan egy kis 4 nm-s előtér ahonnan ki lehet menni a kis teraszra...majd tovább kert felé.
-
szeva000
addikt
válasz
balu1977 #31722 üzenetére
sok torrentnél halott ügy, lassú , a letöltésnél a net sebességet az istenért nem tudtam kihasználni. De ezért mondtam, akinek jók az idegei, annak jó lehet. Nem lehet egy NAS-hoz hasonlítani. Persze azóta én is már sokkal több funkciót használok, amit nem is lehetne megoldani mással.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest