- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Borisz76 #28821 üzenetére
Ebben az esetben viszont nem éri meg a NAS nekem.
Csak a biztonság miatt szerettem volna, de ahogy látom, az is elég, ha veszek még egy külső HDD-t, és mindent rá másolok.
Mivel nem akarok szinkronizációt /telefonon lövök egy képet/, és amit gondoltam egyik se müködik, webszerver...így haszontalannak tűnik.
Inkább cégeknek való a NAS, úgy látom.Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest