Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
20ár
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Új monitort vásárolnék, és nem tudom mi a "jó" mostanában.
Amire használnám, az kb minden. Gépen dolgozom itthonról (marketing, tehát kevés a grafikai munka), viszont szoktam videókat vágni, Photshopban mókolni és játszani is szeretek (bár nemvagy hardcore de néha jó lövöldözni).
Az igényeim kb:
- 24" vagy 27" (eleg a Full HD - r9 380) - olvastam, hogy 27"-nál már kevés a FHD, ez valós?
- Freesync jó lenne - a videókártya miatt
- állítható, dönthető (gondolom ez a mai monitoroknál nem probléma)
- max. 70kÉs egy elméleti kérdés: 21:9-et megéri venni? Munkához tökéletes lenne, de játékra is elég lenne-e ezzel a videókártyával? Azért kérdezem, mert ha nem 21:9-es monitort vennék, akkor a meglévőt és az újat is használnám együtt.
Előre is köszi!
-
20ár
tag
Sziasztok!
ilyen specifikációkra tudnátok ajanlani monitort?- munkára (főleg szöveget írok, de néha van grafikai munka) és játékra használnám (csak FPS)
- 24-27", 16:9
- minimum FullHD, nem baj ha nagyobb, de játszani ezen a felbontásban fogok
- Freesync (kártya: r9 380, ezért nem jó a 144hz)
- IPS (nem tudom megoldható-e ennyiből)
- max 100kÖtletek? Ha nagyon nem fér bele az IPS, akkor egy jobb TN is jó lehet.
-
20ár
tag
Erről mi a véleményetek? Van jobb ebben az árkategóriában? (max. 100e)
Samsung C27F591FDU
Mindenképpen Freesync-es monitort keresek
[ Szerkesztve ]
-
20ár
tag
Sziasztok!
Freesynces IPS monitort keresek, FHD vagy WQHD felbontásban, 100.000 Ft körül. Méret: 27".
Tudtok ilyet mondani?[ Szerkesztve ]
-
20ár
tag
Sziasztok! 27 colos, IPS, Freesynces monitort keresek WQHD felbontással 100k körül. Létezik?
-
20ár
tag
Üdv!
Mi a legjobb, színhű monitor ebben a kategóriában?
-27"
-IPS
-WQHD felbontás
-max 100-110e Ft -
20ár
tag
Üdv!
Színhelyes 27"-os WQHD IPS monitort keresek 100k körül. Van ilyen? -
20ár
tag
Sziasztok, tudtok segíteni?
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
250k
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
32-34", 1440p de inkább 4k, min. 75 hz, de nem baj, ha több Munka miatt a szép kép fontosabb, mint a válaszidő. Viszont 75 hz alá semmiképp nem akarok menni.
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
OLED vagy VA
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Mindegy
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Grafika, Xbox. 90% munka, 10% játék.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
M1 Pro chipes 14" MacBook Pro. Xbox miatt Freesync kellene, jól tudom?
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI, opcionálisan usb c
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Ebben az árban gondolom már van
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Magasság és a dőlésszög legyen állítható, pivot nem izgat.Létezik ilyen?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest