Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
.: JuSzT :.
addikt
Sziasztok.
Egy ismerösöm keres TV és monitor kombót. Az alábbi dolgok "fontosak" neki :
22", nagyobb nem kell.
HD felbontás . ( szerintetek van értelme ekkora méretben ? )
USB ről tudjon esetleg képet hangot lejátszani. Amit ő látott, már ha van ilyen, az tudott USB-re rögziteni is. (ezeknek vannak esetleg belső memóriája is ? )Tehát adott esetben a gép bekapcsolása nélkül is szeretne zenét hallgatni, talán USB ről filmet nézni.
Szóval 22es méretben kellene valami okosabb fajta. Olyan 60-70e körül.
Köszi
-
.: JuSzT :.
addikt
Sziasztok
edigitalból szeretnék monitort venni, ezért a dell monitorok kilőve. Hobii fotósként szeretnék jó színeket látni, a keret rá 50-70e ft. igazából méretben max 24" ig kellene. nézegettem pár ips paneles LG monitort, de nem tudom hogy számomra vannak e lényeges különbségek ezek között:
LG IPS237L-BN 23" CINEMA SCREEN
LG IPS231P-BN 23"
LG 24EA53VQP 24" IPS LEDárban nincs nagy eltérés.
Továbbá találtam pár MVA paneles BenQ monitort.
ez eléggé tetszik,mert tud pivot funkciót, csak nem tudom mennyivel rosszabb az mva mint az ips számomra:
BL2410PTvagy
BenQ EW2430 24" LEDesetleg adott üzletből más alternatívát tudtok mondani?
olvastam jókat mindkét panelről, kicsit mint ha a fotózáshoz jobbnak láttam volna az mva előnyeit, vagy nem ?köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Alienware 500hz
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest