Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Sziasztok!
Home office-ra, általános böngészésre keresek két kisebb monitor helyett egy nagyobbat.
Abban kérném a tanácsotokat, hogy mennyire "kell" a hajlított kijelző, mennyire lenne kényelmetlen egy sík képernyős monitor?32" 4K vagy 34 WQHD méretben / felbontásban gondolkodom.
Vesa tartókaron lesz, így mindegy milyen talpa van a monitornak.
DP, HDMI csati mindenképp kell, hasznos lenne egy marmadik digitális bemenet is.HDR nem követelmény, meg bármilyen "sync", habár a 60Hz-től nagyobb képfrissítés jó lenne.
Használt is játszik, de akár boltból is lehet új, inkább 100.000-hez legyen közelebb az ára, mint 200.000-hoz.
Mi a véleményetek? Esetleg valaki tud ajánlani valamit?
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Patice
nagyúr
válasz viperabácsi #136491 üzenetére
Az alaplapi speckók szerint a CPU-tól függ, mit tud kiküldeni.
Azaz a proci limitációit látod a Win-ben.
A változó képfrissítés hiányzik?Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Patice
nagyúr
Egy kis beszámoló saját tapasztalatokról az LG 34WR55QC-B monitorral.
Oázisnál vettem, szerintem jó áron volt.
Két 24-es FullHD monitor leváltására kerestem hajlított monitort Home Officra, munkára, netezésre, általános használatra. Nem volt szempont a minél magasabb frissítési frekvencia, de a 60 Hz-ről szerettem volna elmozdulni, mert már a 75 Hz is kellemesebb a szememnek hosszú távon.
Ez a modell tudja HDMI-n, DP-n és USB-C-n is a 100Hz-et.
Jelenleg egy céges Lenovo laptop van rákötve külső dokkolóval, DP-n keresztül, a dokkoló speckók szerint tudja a 4K@60Hz-et, de azt nem tudtam kideríteni, hogy vajon fog-e menni a 3440x1440@100Hz és szerencsére ment egyből.
A saját laptopom pedig HDMI-n csatlakozik, ami szintén tudta ugyanezt, így mindkét forrással megvan a natív felbontás.
Az 1800R ívelés pont elég, eleinte aggódtam, hogy nem lesz az, de pont jó.
A 34"-os méret pedig kicsit kisebb, mint két 24-es FullHD, de így nem kell annyit forgatni a fejem, meg sokáig oldalra nézni, mert azokat is karokon használtam, felém forgatva.
A felbontásban is szerettem volna feljebb lépni és tökre elégedett vagyok ezzel is.
Néztem alternatívaként a 32"-os 4K sík kijelzőket is, de arra jutottam, hogy az asztalomhoz jobban passzol a 34" UltraWide méret.
Egyébként egy 120x60 cm-es asztalon használom, a monitor kb. 80cm széles, így marad még egy kis hely mellette hangfalaknak, fejhallgató tartónak, előtte-alatta pedig van egy kis polc az asztalon ami pont elfér nálam.
Aki hasonlót keres hasonló célra, annak tudom ajánlani.Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Patice
nagyúr
válasz pete_21 #137444 üzenetére
Kipróbáltam neked, mert nem emlékeztem már, hogy hogyan is van.
A céges laptopomon van USB-C formátumú TB csatlakozó, erre rákötve a monitort (LG 34WR55QC-B) szépen bekapcsolta a megjelenítést és natív felbontáson + 100Hz-en ment a kép.
Az USB downstream portokra kötött USB-hub-ot és az arra kötött perifériákat is felismerte, bill + egér simán ment, ahogy kell.
Szóval nem csak upstream port rajta az USB-C, hanem támogatja a DP-Alt módot.Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest