- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
#12681728 #83959 üzenetére
Semmi hasznosat nem találok a 810M-ről. Az N2930 IGP-je biztosan csak fullHD-t tud HDMI-n, és ha azon keresztül huzalozták be a dedikált kártyát is a kimenetre, akkor nem is fog több kijönni.
Esetleg hozd létre CRU-val a felbontást és nézd meg, hogy úgy be tudod-e állítani.
-
Callmaster
tag
válasz
#12681728 #83816 üzenetére
Nem az én kompetenciám ezt megmondani
, de úgy gondolom hogy a jelenlegi ára : ~55.000.- illetve mindenkori piaci árát ( ~ 70.000.- ) figyelembe véve ennyiért megéri. Előtem már sokszor/sokan kivesézték hogy miért igen/nem éri meg, de szerintem mindenki egyet ért abban hogy elsősorban a felhasználási igény ami meghatározza. Film nézésre pl jó, jellemzően az "újabb" filmek ebben a képarányban jönnek ki, de ha gyengébb a géped és natívban akarsz játszani vele, akkor nem biztos hogy jó döntés. Képminőségre ahogy láttam/hallottam nincs panasz.
-
ssgk
aktív tag
válasz
#12681728 #83764 üzenetére
Ha rákeresel egy összehasonlító oldalon látod hol mennyi, mert valahol a -20% annyi mint az alapáras máshol...
Ha egy jó vételt akarsz ajánlott rendszeresen nézegetni itt az aprókat, vannak nagyon jó ajánlatok.
Ha mindenképpen új kell egy átlagár, picivel olcsóbb (akcio)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT