- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsi1987 #87457 üzenetére
Nem tudom, mennyire van értelme mezei felhasználáshoz kalibrálást kérni, mert én nem kértem, ahogy írtam is!
Mivel nem végzek grafikai munkát, számomra nem volt lényeges a maximális színhűség. A beepített színprofilok közül szoktam kiválasztani azt, ami "jól esik a surmeimnek", és kész. A másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy úgy rémlik, a monitort kalibráltatni alapvetően a videókártyához kellene, mert mindegyik picit más, sőt, a kimenetek sem egyformák, még adott példányon sem! Az én esetemben 3 DisplayPort hajt meg ugyanolyan kábelekkel ugyanolyan monitorokat, mégis, azonos beállítások mellett látható különbség van a színhőmérsékletekben! Az egyik láthatóan melegebb árnyalatú képet ad, mint a másik kettő, de vélhetően azok is csak szemre egyformák. Ugyanez volt a Dell U2311-nél is, sőt, ott konkrétan mindhárom más volt picit, így azonos eredményhez 3 különféle beállítással hajtottam őket. Ha kényes lennék erre, biztosan megérte volna kalibráltatni, de ha közben VGA-t váltok, akkor vélhetően új kalibrálás is szükséges lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Philips FHD monitor ELADÓ
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest