-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz .wantííd #42209 üzenetére
A drivert nem értem, ha így sem megy, nem az övé a driver vagy lehet hogy valami gáz lesz a monitorral, a helyedben sürgősen szerválnék egy dvi kábelt(árnyékolt dual dvi-d a legjobb, de próbának bármilyen dvi megteszi)
Eszközkezelőben monitorra jobb gomb/illesztő keresése a szgépen/
almapa pipa, tallózással meg kell adni a mappát és magától megtalálja.
Vagy mégbiztosabb módszer:
Eszközkezelőben monitorra jobb gomb/illesztő keresése a szgépen/választás a szgpen található illp. listából/saját lemez/tallózással megmutatod neki a .ini fájl-t, esetleg kiveszed a kompatibilitás pipát hogy tuti lemenjen a torkán
(ha csak exe vanakkor elötte ki kell csomagolni 7zippel, vagy winrarrar) A vga-s driver kell a d.sub csatihoz, de meg lehet próbálni a többit is ha külön van mert esetleg elszúrták a neveket, de akkor csak szigorúan a kompatibilis hw. pipával be)A display manager csak digitális csatlakozással fog menni, monitor menüben ddc/ci-t bekapcsolva.
és addig lehet hogy fel sem telepedik amíg nnincs fent a driver.A színprofil változást és a driver után sem szokott nagyon szembetűnő változás történni, mindkettő nélkül is lehet használni, eget rengető különbségre ne számíts.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz .wantííd #37944 üzenetére
egy kicsit olvass fentebb, de belinkelem mit írtam ne keresd
Hosszas rágódás és a topik nagyurai segítsége után döntöttem és tegnap meg is érkezett a Dell S2340L-em, melyet azonnal leteszteltem FPS játékok alatt mivel ez volt a fő cél. A tesztet a Crysis_3 és a Splinter Cell_Blacklist töltötte be. Amellett hogy maga a monitor kinézete gyönyörű nem üt úgy vissza a Glossy felület nappali fényviszonyok mellett mint a képeken és a videókon amiket láttam róla, éjszaka semmilyen bevilágítási anomáliával nem találkoztam azaz kikapcsolt állapotban sem voltak bevilágítások, a talpa stabil, az anyaghasználat kiváló, beváltotta a hozzáfűzött reményeimet, a színek valóban élethűek, áthúzásokat én szemre nem tapasztaltam egyet sem. Rövidre zárva felülmúlta azt amire számítottam, ebben az 50k-ig kategóriában nálam a Kifejezetten Ajánlott plecsnit kapja és bátran ajánlom FPS játékokhoz.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- LG 24GL600F Gamer Monitor
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241Pbmidpx 24 FHD 144HZ 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!