- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
alratar #124379 üzenetére
Egyik se nyújt semmit amíg nincsen megfelelő számú háttérvilágítási zóna a kijezőben (monitorban van kb. 2 olyan ami már jónak nevezhető, 500k-1misi +ok, TV-ben azért nagy a választék ebben és olcsóbb) illetve a Win10 HDR kezelése s csapnivaló (11-nek már jobb).
Én monitor vásárlásnál nem venném figyelembe a HDR tudást és be se kapcsolnám soha mert csak rondábbá teszi a képet. Rá van írva mutiba, hogy ezt tudja, amúgy forintot nem ér.
-
törölt tag
válasz
alratar #86678 üzenetére
Szia.
Nekem LG 27MP68VQ-P van, nagyon elégedett vagyok vele. Bár most fogom lecserélni 32" UHD monitorra. Olvastam az előző hozzászólásodnál, hogy feltétel a 2 HDMI. Erről annyit tudok mondani, hogy amikor én vettem az edigitalnál azt gondoltam a leírások alapján, hogy van benne 2 hdmi és hangszóró. Megjött a monitor és akkor szembesültem, hogy csak 1 HDMI, D-SUB (VGA), 3,5 mm Jack, DVI-D van rajta. Megreklamáltam az edigitalnál majd ezután javították a leírást. Mint kiderült ezt a monitort kétféleképpen gyártják. [LG 1] [LG 2]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged